گوگل برای اولین بار استارتاپ های آسیایی را دستچین می کند
دمو‌‌دی جهانی؛ ۸

گوگل برای اولین بار استارتاپ های آسیایی را دستچین می کند

توسط تحریریه نوپانا | ۱۳۹۷/۰۵/۳۰ - ۱۸:۲۸ | ۱۳ دقیقه

رویداد استارتاپی گوگل قرار است برای اولین بار به آسیا آمده و ۲۹ شهریور در شهر شانگهای برگزار شود.

نوپانا به نقل از دیجیاتو، رویداد Demo Day گوگل سالی یکبار برگزار می شود. گوگل در این رویداد به بهترین استارتاپ های سراسر جهان امکان می دهد ایده خود را به نمایش گذاشته و نظر سرمایه گذاران را به سوی خود جلب نمایند. گوگل می گوید استارتاپ هایی که تا امروز در این رویداد شرکت کرده اند موفق شدند ۲۵۹ میلیون دلار سرمایه جذب نمایند. رویداد استارتاپی گوگل تا امروز در شهرهای مختلفی از اروپا و آمریکای شمالی برگزار شده و حالا قرار است برای اولین بار به آسیا آمده و ۲۹ شهریور در شهر شانگهای برگزار شود.

شرایط گوگل برای استارتاپ هایی که قصد شرکت در Demo Day 2018 را داشته باشند به شرح زیر است:

باید شرکت به شکل رسمی ثبت شده و دفتر اصلی آن در آسیا باشد.

باید تاکنون حداقل ۵۰ هزار دلار سرمایه جذب کرده باشد.

باید آمادگی داشته باشد ظرف ۶ ماه پس از رویداد بین ۱ تا ۵ میلیون دلار سرمایه جدید جذب کند.

باید پتانسیل های خوبی در حوزه جذب مشتری و درآمدزایی نشان دهد.

باید به راحتی توانایی ارائه به زبان انگلیسی را داشته باشد.

با وجود این پیش نیازهای دشوار، گوگل ۳۰۵ درخواست از استارتاپ های آسیایی دریافت کرد و در نهایت ۱۰ استارتاپ برتر از بین آنها برای حضور در رویداد Demo Day امسال انتخاب شدند.

در این مطلب نگاهی داریم به ۱۰ استارتاپ برتر آسیا از نظر گوگل و معرفی کوتاهی از ایده های آنها.

 

 

نام استارتاپ: Dycode

مقر اصلی: اندونزی

حوزه فعالیت: اینترنت اشیاء

وبسایت: https://dycodex.com

یک مزرعه هوشمند را تصور کنید که به دامداران اجازه می دهد بدون نیاز به حضور فیزیکی در محل دام های خود را با دقت تحت نظر داشته باشند. محل دقیق دام، وضعیت سلامتی، وزن، شرایط محیطی و جزئیاتی مثل این، از جمله داده هایی هستند که ابزارهای ساخت Dycode از راه دور در اختیار شما قرار می دهند.

 

این استارتاپ در سال ۲۰۱۵ تاسیس شد و یکی از کسب و کارهای فعال در حوزه اینترنت اشیاء در اندونزی به حساب می آید.

 

نام استارتاپ: Gitai

مقر اصلی: ژاپن

حوزه فعالیت: طراحی ربات

وبسایت: http://gitai.tech

این استارتاپ ژاپنی یک ربات انسان نما به نام Avatar ساخته که برای انجام آزمایش در ایستگاه های فضایی و روی سطح کرات دیگر کاربرد دارد.

کنترل این ربات به شکل جالبی از طریق هدست واقعیت مجازی و دستکش های مخصوصی که به آنها متصل شده است انجام می شود.

 

نام استارتاپ: FreightExchange

مقر اصلی: استرالیا

حوزه فعالیت: حمل و نقل

وبسایت: https://www.freightexchange.com.au

تصور کنید شما با یک تریلی در حوزه حمل و نقل فعال هستید. بسیاری اوقات پیش می آید موقع حمل بار بخشی از ظرفیت تریلر خالی باشد. در چنین شرایطی می توانید با استفاده از سیستم FreightExchange ظرفیت خالی باقی مانده را به متقاضیان دیگر کرایه دهید. در این صورت هم شما سود می کنید هم مشتری ها می توانند با هزینه کمتری محوله خود را حمل و نقل نمایند.

 

نام استارتاپ: Marham

مقر اصلی: پاکستان

حوزه فعالیت: سلامت

وبسایت: https://www.marham.pk

کاربران پاکستانی با استفاده از خدمات این استارتاپ می توانند در تمام سطح کشور پزشکان مورد نیاز خود را یافته، از آنها نوبت ملاقات گرفته یا حتی به شکل آنلاین مشاوره پزشکی دریافت نمایند.

 

نام استارتاپ: Miotech

مقر اصلی: چین

حوزه فعالیت: فین تک

وبسایت: https://www.miotech.com/en-US

این استارتاپ چینی موفق که تا امروز ۸ میلیون دلار سرمایه جذب کرده است برای کسب و کارهای فعال در حوزه اقتصاد (مثل کارگزاران بورس) نرم افزار هوشمند تولید می کند. این نرم افزارها بر پایه فناوری های پیشرفته مثل یادگیری ماشینی و پردازش زبان های طبیعی ساخته شده اند برای تحلیل بازار های مالی کاربرد دارند. دو موسس جوان این شرکت اعتقاد دارند کسب و کارهای اقتصادی آسیا و خصوصاً کشور چین از این نظر نسبت به بقیه دنیا عقب تر هستند و می خواهند با ساخت نرم افزارهای پیشرفته مورد نیاز این عقب ماندگی را برطرف نمایند.

 

نام استارتاپ: OneStockHome

مقر اصلی: تایلند

حوزه فعالیت: تجارت الکترونیکی

وبسایت: https://www.onestockhome.com/en

OneStockHome یک فروشگاه مجازی برای مصالح ساختمانی به حساب می آید. این وبسایت تمام نیازهای یک پروژه ساخت و ساز را تامین می کند، از سیمان و آجر گرفته تا ورقه های گالوانیزه پیش ساخته، انواع لوله در سایزهای مختلف، چسب های صنعتی، دستشویی های سرامیکی، عایق هایی مثل پشم شیشه و حتی خرده ریز هایی مثل میخ. روی این فروشگاه مجازی محصولات مختلف را با هم مقایسه کنید و پس از سفارش در محل کارگاه ساختمانی تحویل بگیرید.

 

نام استارتاپ: Origami Labs

مقر اصلی: هنگ کنگ

حوزه فعالیت: ساخت حلقه ی هوشمند

وبسایت: https://www.orii.io/home

تا امروز همه ی تلاش ها برای تولید یک حلقه ی هوشمند موفق با شکست مواجه شده اند. با این وجود یک استارتاپ هنگ کنگی تصمیم گرفته یکبار دیگر شانس خود را برای موفقیت امتحان کند. این حلقه ی هوشمند پیام های دریافتی روی گوشی شما را برایتان می خواند. امکان جواب دادن به پیام ها یا تماس های دریافتی هم وجود دارد، کافی است حلقه را نزدیک دهن خود گرفته و صحبت کنید.

این حلقه ضمناً دستورات صوتی شما را نیز به گوش دستیار دیجیتالی گوشی هوشمند می رساند. این گجت کوچک اندرویدی در برابر پاشیدن مقداری آب مقاوم است، ظرف ۱ ساعت شارژ می شود و با هر شارژ برای ۵۰ تماس تلفنی کوتاه و ارسال ۱۰۰ پیام صوتی/متنی کاربرد دارد.

 

نام استارتاپ: SigTuple

مقر اصلی: هند

حوزه فعالیت: سلامت

وبسایت: https://www.sigtuple.com

پلتفرمی که این استارتاپ هندی طراحی کرده داده هایی مثل فشار خون، نمونه آزمایش ادرار، عکس های اشعه ایکس و سی تی اسکن را از بیماران می گیرد و با تحلیل این داده ها به روند تشخیص و بهبود کمک می کند.

 

نام استارتاپ: SkyMagic

مقر اصلی: سنگاپور

حوزه فعالیت: پهپاد

وبسایت: https://skymagic.show

یک استارتاپ سنگاپوری که در حوزه drone swarming فعالیت می کند، یعنی چندین پهپاد را به شکل همزمان به پرواز در آورده و استفاده از آنها نمایش های دیدنی خلق می کند. در ادامه نمونه هایی از نمایش های هوایی خلق شده توسط SkyMagic را مشاهده کنید.

 

نام استارتاپ: Swingvy

مقر اصلی: کره

حوزه فعالیت: منابع انسانی

وبسایت: https://www.swingvy.com

نرم افزاری که این استارتاپ کره ای در اختیار کسب و کارها قرار می دهد مدیریت و کنترل منابع انسانی را ساده می کند. کارفرمایان با استفاده از نسخه موبایل این نرم افزار به راحتی می توانند با نیروی انسانی خود در ارتباط باشند، مرخصی و پروژه های در حال انجام را مدیریت کنند یا حقوق و مزایا را با یک اشاره برای هر کارمند پرداخت نمایند.

برچسب‌ها: گوگلاستارت‌آپآسیادمودی
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره تحریریه نوپانا

نوپانا وب‌سایتی برای بررسی و تحلیل آخرین رویدادهای زیست‌بوم کسب‌و‌کارهای نوپا و کارآفرینی است. این وب‌سایت با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی، حمایت از زیست‌بوم استارت‌آپی و افزایش آگاهی مخاطبان در زمینه‌های مربوطه فعالیت می‌کند.