۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارت‌آپ
قسمت پنجم ۸

۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارت‌آپ

توسط محمد حاجی‌علی همدانی | ۱۳۹۶/۰۴/۱۶ - ۱۱:۰۰ | ۴ دقیقه

می‌خواهید کسب‌وکار نوپایی با حداکثر کارایی راه‌اندازی کنید؟ این ۳۰ نکته می‌توانند موفقیت شما را در این مسیر تضمین کنند.

نوپانا: می‌خواهید کسب‌و‌کار تازه‌ای را شروع کنید؟ تبریک می‌گوییم! هنگامی که به این سطح از اطمینان برای راه‌اندازی یک کار می‌رسید، وقت آن است که آن را اجرایی کرده و برای این کار، بهتر است فرایند راه‌اندازی آن را به مسائل کوچک‌تر و قابل مدیریت تبدیل کنید.

شما ممکن است با تعداد بسیار زیادی از کارهای مورد نیاز برای شروع کسب‌وکار خود مواجه باشید، اما نگران نباشید؛ در اینجا این لیستی از موارد اولویت‌دار آنها را آورده‌ایم.

موارد زیر را قبل از راه‌اندازی یا در همان روزهای اولیه کسب‌وکار خود انجام دهید.

قسمت پنجم:

۲۱. تمام کارها را خودتان انجام ندهید

بسته به نوع کسب‌وکار شما، ممکن است مدت کوتاهی در روزهای اول به خرده‌فروشان، کارمندان آزاد، کارآموزان و یا اشخاص ثالث (در حوزه خدمات و فناوری) نیاز پیدا کنید. همیشه به یاد داشته باشید، اگر بخواهید تمام مسئولیت‌ها را شخصا برعهده بگیرید و تمام کارها را به تنهایی انجام دهید، این روند موجب کند شدن رشد و پیشرفت کسب‌وکار شما می‌شود.

۲۲. خط مشی سرمایه‌گذاران و ارائه‌دهندگان خدمات را مشخص کنید

یافتن منابع معتبر، خصوصا در بعضی موارد مانند تولید و یا کسب‌وکارهای خرد، بسیار مهم است. فراتر از آن، تعیین خط مشی سرمایه‌گذاران و ارائه‌دهندگان قابل اعتماد است که باعث می‌شود وقت شما صرف جزئیات نشود.

۲۳. برای علائم تجاری و اختراعات، پرونده‌سازی کنید

بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که با یک وکیل در خصوص ثبت سریع اختراعات مشورت کنید. پس از آن می‌‌توانید دیگر پرونده‌سازی‌های خود را بسته به ماهیت کسب‌وکارتان به مرور زمان انجام دهید.

۲۴. شبکه خود را گسترش دهید

کسب‌وکار خود را به همکاران سابق و هم‌دانشگاهی‌ها، و نیز دوستان و خانواده معرفی کنید. برای خرید محصول خود به آنها فشار نیاورید، در عوض از آنها برای معرفی کسب‌وکار خود به دیگران و بعضی از کارهای کسب‌وکارتان کمک بگیرید.

۲۵. وقت خود را برای مشارکت تلف نکنید

مراقب باشید که وقتتان برای بحث‌های مربوط به مشارکت تجاری تلف نشود. تا زمانی که کسب‌وکار شما پیشرفت نکند، شرکای شما علاقه‌ای به همکاری ندارند. وقت ارزشمند خود را صرف فروش و جذب مشتری کنید.

ادامه مطلب را در دیگر قسمت‌ها بخوانید:

۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارت‌آپ (قسمت اول)

۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارت‌آپ (قسمت دوم)

۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارت‌آپ (قسمت سوم)

۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارت‌آپ (قسمت چهارم)

(همچنین بخوانید: ۴ مسیر ایده‌یابی کسب‌وکار نوآورانه)

منبع

برچسب‌ها: استارت‌آپ‌کسب‌وکارسرمایه‌گذاریمشارکتکارمندعلائم تجاریاختراعاتپرونده‌سازیStartup
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره محمد حاجی‌علی همدانی

محمد حاجی‌علی همدانی

محمد حاجی‌علی همدانی، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی است. او از سال ۱۳۹۳ به‌عنوان مدیر پژوهشی باشگاه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد تهران‌جنوب برگزیده شده و با فعالیت‌های تخصصی در زمینه مهندسی پزشکی و پردازش تصویر، هم‌اکنون مدیریت بخش فنی استارت‌آپ Maczooo mirror را برعهده دارد.