معاون علمی و فناوری رئیسجمهور گفت: توسعه استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان فعال حوزه آموزش میتوانند نوآوری و خلاقیت را از مراحل پایه در ساختار آموزش رسوخ دهند.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در حاشیه بازدید از باغ کتاب تهران با بیان اینکه شهر تهران به عنوان یک شهر نوآور و خلاق دارای ظرفیتهای بالقوه تحول آفرینی است، گفت: زمینهها و ظرفیتهای علمی کلانشهر تهران با جمعیت میلیونی جوان میتواند در تغییر جهتگیری و شیوههای آموزش نقشی مهم ایفا کند.
ظرفیت استارتاپها برای تحول ساختار آموزش
ستاری، با اشاره به نقش استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان حوزه آموزش در تحقق اقتصاد دانشبنیان گفت: استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان توانمند و خلاقی که در حوزه آموزش فعال هستند، میتوانند با تحول ساختار پیشین در آموزش پایه و ورود نوآوری و پویایی به این عرصه، راه را برای حرکت آموزش پایه به سوی اقتصاد دانشبنیان محقق کنند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به ضرورت ورود بخش خصوصی به عرصه نوآوری آموزشی گفت: آموزش از حوزههای مهم و راهبردی است که دولت صرفاً میتواند با حمایت و راهبری نقش خود را ایفا کند و باید مسیر ورود بخش خصوصی به این عرصه هموار شود.
باغ کتاب تهران مجموعهای فرهنگی و آموزشی در ابعاد ۱۱۰ هزار متر مربع، شامل چهار بخش اصلی بهارستان (کودک و نوجوان)، خیالستان (فناوریهای دیجیتال)، نگارستان (سالنهای سینما) و سروستان (عمومی و بزرگسال) است و در دو طبقه برای آشناسازی جامعه جوان و نوجوان با نوآوری و موضوعات علمی فعالیت میکند.
ستاری همراه با سید مجید حسینی مدیرعامل مؤسسه نشر شهر و مدیر باغ کتاب، پرویز کرمی دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و اسماعیل قادری فر رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی از بخشهای گوناگون این مجموعه فرهنگی دیدن کردند.