مرتضوی: مهاجرت از فضای سنتي و قدیمي به فضاهای جدید کسبوکار به نفع اقتصاد و جامعه است.
نوپانا: مهدی مرتضوی، عضو هیئت علمی مركز مطالعات مديريت دانشگاه تربیت مدرس گفت: با بهبود فضای کسبوکار و استفاده از فناوری در این حیطه، شاهد مهاجرت از کسبوکارهاي سنتی به کسبوکارهای نوپا هستیم. این فضا در ایران رو به گسترش است و میتواند منافع زیادی برای جامعه داشته باشد. دولت ميتواند با حمایتهای مالی، بازاریابی و تقویت زیرساختهای مورد نیاز شتابدهندهها، مراکز رشد و پارکهاي علم و فناوری به استارتآپها کمک کند.
مرتضوي افزود: یکی از تغییرات اقتصادی مهم کشور در سالهای اخیر، ظهور کسبوکارهای نوپا است که با خود توسعه اقتصادی به همراه داشته و دولت، مجلس و سایر نهادها لازم است از استارتآپها حمایت کنند. از اقدامات مهم در این زمینه، اصلاح مقررات دستوپاگیر و روزآمد کردن برخی از قوانین موجود است، چرا که اغلب ساختارها و قوانین و مقررات، مبتنی بر فضای كسبوكار سنتي هستند و با مشاغل جدید سازگار نیستند.
او در ادامه بیان کرد: دولت با از بینبردن موانع بر سر راه استارتآپها، کمکهای آموزشی به کسبوکارهای نوپا و ایجاد فضاهای آموزشی برای آنها، ميتواند حمایت خود از این حوزه را افزایش دهد.
(همچنین بخوانید: بهبود فرهنگ استارتآپی در جهان سوم)
عضو هيئت علمي مرکز مطالعات مدیریت دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: تهیه یک پیشنویس قانون حمایت همهجانبه از کسبوکارها در جهت رشد شرکتهای دانشبنیان ميتواند موثر باشد، به شرطی که براساس شناخت و آسيبشناسي دقيق ساختارها و سازوكارهاي موجود باشد.
مرتضوي خاطرنشان کرد: سرعت رشد و رونق استارتآپها و طی مسیری که اکثر کشورهای دنیا در آن به سمت تکنولوژی و فضاهای جدید در حرکت هستند، نشان از مهاجرت از فضاهای قدیم به فضاهای جدید دارد و بهتر است ما نیز در این مسیر گام برداریم که به نفع اقتصاد کشور خواهد بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: استارتآپها با ایجاد ارزش افزوده و افزایش ثروت ملی ميتوانند اقتصاد کلان کشور را سروسامان دهند. از طرف دیگر ز
(همچنین بخوانید: وزارت خارجه، پلی برای صادرات محصولات دانشبنیان)