آیا فین‌‎تک‌ها مفهوم تجارت کلاسیک را متحول می‌کنند؟
تجارت دیجیتال ۸

آیا فین‌‎تک‌ها مفهوم تجارت کلاسیک را متحول می‌کنند؟

توسط نیما ذبیح‌اله‌زاده | ۱۳۹۷/۰۱/۲۹ - ۱۰:۱۱ | ۵ دقیقه

فین‌تک‌ها در دورانی که ابزارها و سرویس‌های دیجیتالی ضریب نفوذ زیادی پیدا کرده‌اند رشد می‌کنند. «فناوری مالی» شرکت‌هایی را در بر می‌گیرد که دست به ارائه خدمات مالی می‌زنند. .

نوپانا، به نقل از تجارت نیوز: بسیاری از ما زمان زیادی را با گوشی‌های هوشمند و گجت‌‌هایی چون تبلت سپری می‌کنیم. امروزه جا گذاشتن گوشی‌های هوشمند در خانه می‌تواند منجر به بروز نوع خاصی از استرس در افراد شود و اعتیاد به این ابزارها روز به روز افزایش پیدا می‌کند. با وجود این اوضاع، فین تک‌ها  به استفاده ما از گجت‌ها مشروعیت می‌بخشند.

در چنین شرایطی استفاده بهینه از ابزارهای تکنولوژی می‌تواند تاثیر بالایی در روند زندگی داشته باشد. تا جایی که دیگر استفاده مدام از گوشی به مصرف خوراک‌های از پیش تعیین شده در فضای رسانه‌ای محدود نباشد.

پرداخت‌های آنلاین، انجام تراکنش‌های مالی و بانکی، همه در این دسته جای می‌گیرند. در چنین شرایطی شرکت‌ها و استارتاپ‌های زیادی تلاش می‌کنند در زمینه مالی- تجاری فعالیت کرده و زمینه‌هایی را برای استفاده ساده کاربران فراهم آورند.

صنعت میلیاردی فین‌تک

فین‌تک‌ها در دورانی که ابزارها و سرویس‌های دیجیتالی ضریب نفوذ زیادی پیدا کرده‌اند رشد می‌کنند. «فناوری مالی» شرکت‌هایی را در بر می‌گیرد که دست به ارائه خدمات مالی می‌زنند. اغلب این کمپانی‌ها نیز در دسته استارتاپ‌ها قرار می‌گیرند. یعنی برای ارائه خدمات خود از روش‌های نوآورانه استفاده می‌کنند.

فین‌ تک امروزه به صنعتی چند میلیارد دلاری تبدیل شده است. یکی از تاثیرات فین‌ تک‌ در زندگی عمومی مردم، ارائه و دسترسی به خدماتی است که پیش از این تنها در اختیار گروه خاصی از فعالان اقتصادی بود. ابزارهای جدید سرمایه‌گذاری در زمینه‌های گوناگون را برای مردم ساده کرده است.

ارائه وام‌های بانکی نیز که پیش‌تر بر اساس دستورالعمل‌های بانکی و با نرخ سود مشخص انجام می‌شد، امروزه و با استفاده از خدمات فین تک، به شیوه‌های نوین انجام می‌شود.

پرداخت با موبایل

پرداخت از طریق کیف پول مجازی، آن گونه که اپل و گوگل به دنبال اجرایش هستند، همچنین امکان پرداخت هزینه‌های جاری روزمره از طریق تلفن همراه، بلند پروازی‌های تکنولوژیکی است که به لطف فین تک‌ها قابل اجرا شده است.

آمارها نشان می‌دهد که در سال گذشته میلادی مبلغی بالغ بر ۲۷ میلیارد دلار از طریق تراکنش‌های موبایلی جابجا شده است. این میزان جابجایی خبر از اهمیت فین‌تک‌ها در دنیای فناوری می‌دهد.

فین تک‌ها به دنبال ایجاد تحول در صنایع مالی و بانکداری اقدام می‌کنند. در این چارچوب البته این واحدهای اقتصادی مدرن اصولی را در نظر می‌گیرند. آنها تلاش می‌کنند همزمان با حفظ کیفیت خدمات ارائه شده را نیز افزایش داده و این دو را با کمترین هزینه ممکن برای کاربران ممکن سازند. همچنین فین تک‌ها به دنبال حذف رابطه‌ها و قواعد پیچیده حاکم بر امور مالی حرکت می‌کنند. در واقع ساده‌سازی یکی از مهمترین اهدافی است که فین‌تک‌ها به دنبال دستیابی به آن در حرکتند.

برچسب‌ها: فین‌تکاستارت‌آپتجارت الکترونیک
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی است. او از سال ۱۳۹۳ به عنوان دبیر باشگاه‌های مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد انتخاب شده و تاکنون نشریات وگروه‌های دانشجویی زیادی را در این رشته سامان بخشیده است. او هم‌اکنون رهبری استارت‌آپ MacZooo mirror را به‌ عهده دارد.