برنامه‌ریزی؛ شرط موفقیت در کسب‌وکار
در مسیر موفقیت ۸

برنامه‌ریزی؛ شرط موفقیت در کسب‌وکار

توسط تحریریه نوپانا | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵ - ۱۶:۰۰ | ۴ دقیقه

برنامه‌ریزی به عنوان یک اصل بسیار مهم و البته پذیرفته شده برای شروع و مدیریت هر کسب‌وکاری است.

نوپانا به نقل از اقتصادآنلاین: برنامه‌ریزی راهنمای شما برای حرکت رو به جلو است و نقشه راهی برای گام‌های منظم و مدیریت‌شده شما است. همیشه به خاطر داشته باشید برنامه‌ریزی یک فرآیند است که باید همیشه انجام شود و هر گز قطع نمی‌شود.

برنامه‌ای که شما آماده می‌کنید، یک سند زنده است که دارای حیات است و باید نسبت به تغییر شرایط داخلی و خارجی محیط کسب‌وکار عکس العمل نشان دهد و تغییراتی در بخش‌های مختلف آن ایجاد شود. هدف از برنامه‌ریزی متمرکز شدن برهدف و منحرف نشدن در کسب‌وکار است.

وقتی از هدف منحرف نشوید، می‌توانید برآوردهای مالی‌تان را ساده کنید، وقتی برآوردهای مالی‌تان ساده شود کنترل هزینه‌ها را به دست می‌گیرید و با کمبود سرمایه مواجه نمی‌شوید و بر عملکردتان و هزینه‌ها کنترل و تسلط دارید و با تسلط بر هزینه‌ها و عملکرد، از فرصت‌ها استفاده می‌کنید و منافع اقتصادی‌تان را افزایش می‌دهید و می‌توانید کیفیت کسب‌وکارتان را بالا ببرید و ارزش کارتان را حفظ و در کسب‌وکارتان رشد کنید.

در نتیجه آرامش فکری بیشتری دارید و می‌توانید تصویری روشن از آینده مالی و درآمد پنج ساله آینده‌تان پیش‌بینی کنید، در نهایت آرزوهای‌تان، جنبه عملی به خود می‌گیرد. با استفاده از برنامه‌ریزی در کار و شغلی که داریم می توانیم مسئولیت‌ها و وظایف کاری مختلف را زمان‌بندی کنیم و با نظم بیشتری به انجام کارها و مسئولیت‌های کاری خود بپردازیم، در این صورت استرس کمتری هم بابت کمبود وقت خواهیم داشت.

این امر باعث می‌شود کیفیت کاری نیز افزایش یابد. قطعا زمانی که با استفاده از یک برنامه‌ریزی خوب و در زمان‌بندی مشخص همه کارها و مسئولیت‌های کاری خود را با نظم انجام می‌دهیم کیفیت کاری ما نیز افزایش خواهد یافت.

توصیه‌های حرفه‌ای از مدیران موفق:

- برنامه‌ریزی در موارد زیر یک مدیر را یاری می‌دهد:

۱. قدرت تصمیم‌گیری‌تان افزایش می‌یابد و می‌توانید تصمیم‌های صحیح در زمان مناسب بگیرید.

۲. فرصت کافی را برای تصیح خطاهای اجتناب‌ناپذیر ایجاد می‌کنید.

۳. تمرکزتان بر انجام فعالیت‌های ضروری برای رسیدن به آینده مالی مطلوب افزایش می‌یابد.

- برنامه‌ریزی می‌تواند به صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت باشد. یک برنامه‌ریزی خوب به ما کمک می‌کند تا بتوانیم به اهداف خود نزدیک شویم. به همین خاطر باید همواره مورد توجه قرار بگیرد.

(همچنین بخوانید: ۵۰ روش بالابردن بازده کاری)

برچسب‌ها: برنامه‌ریزیمدیریت کسب‌وکارزمان‌بندیمدیریت زمان
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره تحریریه نوپانا

نوپانا وب‌سایتی برای بررسی و تحلیل آخرین رویدادهای زیست‌بوم کسب‌و‌کارهای نوپا و کارآفرینی است. این وب‌سایت با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی، حمایت از زیست‌بوم استارت‌آپی و افزایش آگاهی مخاطبان در زمینه‌های مربوطه فعالیت می‌کند.