نوشته های مرتبط: نوار کاست، بدون نیاز به خودکار

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه (قسمت بیست‌ونهم)

۱۳۹۶/۰۶/۰۶ - ۱۰:۰۰/ ۶ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

بات ‌ها؛ مقلدانی بی‌احساس

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۱۴:۰۰/ ۱۰ دقیقه

چت‌بات‌ها در چند سال اخیر رشد قابل توجهی داشته‌اند، اما این رشد باعث نخواهد شد تا آنها جایگزین انسان‌ها شوند.

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه(قسمت بیست‌وهشتم)

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۱۰:۰۰/ ۶ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه (قسمت بیست‌وهفتم)

۱۳۹۶/۰۶/۰۴ - ۱۷:۰۰/ ۶ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

استارت‌آپ‌ها مسیر جدید اقتصاد ایران

۱۳۹۶/۰۶/۰۴ - ۱۶:۰۰/ ۱۶ دقیقه

مشکلات ریز و درشت در جوامع مختلف به‌ویژه در حوزه اقتصاد سبب شد تا مفهومی جدید در ایجاد یک کسب‌وکار به وجود آید. این مفهوم استارت‌آپ نامدارد.

استارت‌آپ‌ها، شاخه‌های درخت اقتصاد کشور

۱۳۹۶/۰۶/۰۴ - ۱۴:۰۰/ ۱۲ دقیقه

ظهور و رشد روزافزون کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری‌ اطلاعات و ارتباطات در حوزه تبادلات مالی باعث تحولی عظیم در چرخه اقتصادی کشور شده است.

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه

۱۳۹۶/۰۶/۰۳ - ۱۰:۰۰/ ۶ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

اعلام انقضای مواد‌ غذایی با نانو برچسب هوشمند

۱۳۹۶/۰۵/۳۱ - ۱۹:۰۷/ ۸ دقیقه

پژوهشگران موفق به طراحی و ساخت نوعی برچسب هوشمند شده‌اند که قادر به شناسایی تغییرات شیمیایی رخ‌داده در مواد غذایی ا‌ست و از بروز مسمومیت در آنها جلوگیری می‌کند.