نوشته های مرتبط: نوآوری از دل بخش‌خصوصی پدیدار می‌شود

مزایای استارت‌آپ‌های ایرانی

۱۳۹۶/۰۷/۱۸ - ۱۰:۰۰/ ۱۲ دقیقه

ظهور کسب‌وکارهای استارت‌آپی در ایران چه اتفاقات مثبتی را رقم زده و چه مزایایی برای کشور فراهم کرده است؟

تحولات حوزه فناوری و دانش‌بنیان از افتخارات کشور است

۱۳۹۶/۰۶/۱۴ - ۱۸:۵۵/ ۷ دقیقه

محمدجواد ظریف: «بحث دیپلماسی اقتصادی و اقتصاد دانش بنیان به طور حتم یکی از حوزه های مهم کاری وزارت امور خارجه در دولت دوازدهم خواهد بود.»

زمینه برای دانش‌بنیان‌ها مساعدتر می‌شود

۱۳۹۶/۰۶/۰۶ - ۱۹:۰۰/ ۴۳ دقیقه

سورنا ستاری در گفت‌وگویی با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت از اهداف دولت دوازدهم برای بهبود شرایط شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گوید.

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه (قسمت بیست‌ونهم)

۱۳۹۶/۰۶/۰۶ - ۱۰:۰۰/ ۶ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه(قسمت بیست‌وهشتم)

۱۳۹۶/۰۶/۰۵ - ۱۰:۰۰/ ۶ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه (قسمت بیست‌وهفتم)

۱۳۹۶/۰۶/۰۴ - ۱۷:۰۰/ ۶ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه

۱۳۹۶/۰۶/۰۳ - ۱۰:۰۰/ ۶ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

اعلام انقضای مواد‌ غذایی با نانو برچسب هوشمند

۱۳۹۶/۰۵/۳۱ - ۱۹:۰۷/ ۸ دقیقه

پژوهشگران موفق به طراحی و ساخت نوعی برچسب هوشمند شده‌اند که قادر به شناسایی تغییرات شیمیایی رخ‌داده در مواد غذایی ا‌ست و از بروز مسمومیت در آنها جلوگیری می‌کند.