۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه
قسمت پنجم ۸

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه

توسط محمد حاجی‌علی همدانی | ۱۳۹۶/۰۵/۱۲ - ۱۰:۰۰ | ۷ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

نوپانا: همه ما مطمئنا دوست داریم کسب‌وکاری برای خود راه‌اندازی کنیم و مستقل باشیم. این موضوع نیازمند جهت‌گیری اهداف و آرزوهایمان به‌سوی ایده‌هایی است که پول بیشتر، اعتبار بیشتر و در نهایت سرمایه‌گذاری‌های کلان به همراه داشته باشند؛ اما کدامیک از ایده‌های شما می‌تواند آغازگر این تغییر باشد؟

از مراقبت کودکان، خدمات فنی، مشاوره کسب‌وکار، ساخت صنایع دستی و رزومه‌نویسی گرفته تا تمام زمینه‌های مهارتی افراد با در نظر گرفتن میزان علاقه‌ و بودجه آنها در لیست ایده‌های ما جمع‌آوری شده‌اند. این ایده‌ها را می‌توانید با کمترین هزینه راه‌اندازی کنید.

ما همچنین لیستی از منابع را برای هر یک از این ایده‌ها ارائه می‌دهیم که به شما کمک می‌کنند تحقیقات خود را کامل کنید. این موارد، اولین منابع مورد نیاز برای شروع مسیر استارت‌آپی شما از ایده تا مالکیت یک کسب‌وکار است.

در ادامه، ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

قسمت پنجم:

 ۹. آموزش موسیقی

اگر شما آواز خواندن، نواختن گیتار، پیانو،‌ درام یا سازهای دیگر را در حد آموختن به دیگران بلدید، پس منتظر چه هستید؟ میزان کسب درآمد از راه آموزش موسیقی، به میزان مهارت شما و سازی که انتخاب می‌کنید بستگی دارد. شما می‌توانید با برگزاری کلاس‌های آموزشی به‌صورت تک‌نفره، گروهی،‌ آموزش در خانه، اجاره یک فضای تجاری،‌ آموزش مجازی یا آموزش در کنار راه‌اندازی یک فروشگاه موسیقی، این ایده را عملی کنید. گسترش این کسب‌وکار نیازمند استخدام چند موسیقی‌دان با تجربه برای آموزش به داوطلبان است. هزینه‌ها تقسیم می‌شوند. شما دانش‌آموزان را پیدا می‌کنید؛ مربیان شما به آنها آموزش می‌دهند و هر کس سود خود را می‌برد.

نرخ‌ها با توجه به تعداد نفرات کلاس، سطح آموزش و ابزار آموزش متفاوت است؛ اما به‌طور متوسط دستمزد آموزش گروهی برای دانش‌آموزان، ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان بابت هر ساعت و برای آموزش تک‌نفره به ۱۵۰ هزار تومان در ساعت نیز می‌رسد. به‌علاوه هزینه‌های اجاره ابزار موسیقی یا خرید آنها و تهیه لوازم آموزشی نیز به هزینه‌های قبلی اضافه می‌شوند. همچنین شما می‌توانید با یک کلاس موسیقی قرارداد ببندید و برای هر ساعت آموزش، حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان دریافت کنید.

(همچنین بخوانید: نوار کاست، بدون نیاز به خودکار)

۱۰. تدریس هنر و صنایع دستی

بافتنی‌،‌ نقاشی، مجسمه‌سازی و زمینه‌های دیگر هنر و صنایع دستی در سال‌های اخیر محبوبیت فراوانی پیدا کرده‌اند. مردم مایل‌اند برای آموختن مهارت‌های گوناگون در این حوزه هزینه کنند. اگر شما در هنر یا صنایع‌ دستی، حرفه‌ای و با تجربه هستید چرا این هنر را به دیگران نمی‌آموزید تا از آن کسب درآمد کنید؟ برای این کار می‌توانید کلاس‌هایی با زمان‌بندی‌های متفاوت در یک استودیوی خانگی،‌ فضای تجاری اجاره‌ای،‌ مراکز تجاری یا مدارس برگزار کنید.

مخاطبان کسب‌وکار خود را از طریق آشنایان و دوستان، مجلات، درج اطلاعیه در فهرست رویدادهای آنلاین، ارسال نامه‌های تبلیغاتی و برگزاری نمایشگاه‌های هنر و صنایع‌دستی،‌ توسعه دهید. کارآفرینان خلاق حتی می‌توانند با تولید فیلم‌های آموزشی و انتشار آنلاین آنها در بازار‌های صنایع دستی، کسب درآمد کنند. شما همچنین می‌توانید کلاس‌هایی مخصوص کودکان در آخرهفته‌ها برگزار کنید.

(همچنین بخوانید: کارآفرینی از روستا که جهان او را شناخت)

منبع

برچسب‌ها: ایدهکسب‌وکارموسیقیآموزشکسب درآمدIdeaکارآفرینهنر و صنایع دستیاستارت‌آپstartup
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره محمد حاجی‌علی همدانی

محمد حاجی‌علی همدانی

محمد حاجی‌علی همدانی، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی است. او از سال ۱۳۹۳ به‌عنوان مدیر پژوهشی باشگاه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد تهران‌جنوب برگزیده شده و با فعالیت‌های تخصصی در زمینه مهندسی پزشکی و پردازش تصویر، هم‌اکنون مدیریت بخش فنی استارت‌آپ Maczooo mirror را برعهده دارد.