امروزه برای گسترش و هدایت شرکتهای حوزه فینتک، بسیاری از کشورها دست بهکار شدهاند.
نوپانا به نقل ازفناوری و نوآوری: امروزه برای گسترش و هدایت شرکتهای حوزه فینتک، بسیاری از کشورها دست بهکار شدهاند که در این مطلب به مرور فعالیت برخی از آنان میپردازیم:
چین، هنککنگ
هنگکنگ سیستم جدید IPO برای حمایت از استارتآپها راه اندازی کرد. هنگ کنگ در تلاش است تا فعالیت خود را در زمینه فینتک افزایش دهد و به شرکتهای تکنولوژیمحور برای عرضه اولیه عمومی کمک نماید. پارک علم و فناوری هنگکنگ به همراه بورس هنگکنگ، پلتفرم Road to IPO را راهاندازی نمودند.
این پلتفرم در راستای هدایت شرکتهای فناوری به سمت IPO ایجاد شده است. پارک علم و فناوری هنگکنگ، در حال حاضر دارای ۶۳۰ شرکت تکنولوژی میباشد و بیش از ۲۶۰ استارتآپ نیز در برنامه مرکز رشد آنان قرار دارد.
امارات متحده عربی، دبی
دبی، صنعت فینتک را با ارائه مجوزهای موقت خدمات مالی، ترغیب میکند.
موسسه خدمات مالی دبی به شرکت های فینتک این امکان را میدهد تا برای مجوز موقت ۶ الی ۱۲ ماهه خدمات مالی به منظور ارزیابی محصولات نوآورانه خود اقدام کنند.
مجوز ارزیابی نوآوری (ITL) به شرکتهای فینتک واجد شرایط، اجازه میدهد تا نوآوریهای خود را بدون توجه به الزامات قانونی که سایر شرکتها رعایت میکنند، در مرکز مالی بینالمللی دبی (DIFC) توسعه دهند و آزمایش کنند.
به نظر میرسد مرکز مالی بینالمللی دبی که مکان بسیاری از شرکتهای خدمات مالی بزرگ بوده و بیش از ۱۱۰ هکتار وسعت دارد، بتواند محیطی مناسب برای استارتآپهای فینتک باشد.
سنگاپور
حمایت شدید دولت سنگاپور از شرکتهای فینتک و چشمانداز آنان برای تبدیل شدن به یکی از بزرگترین قطبهای فینتک دنیا، این کشور را به مکانی جذاب برای استارتآپهای فینتک تبدیل کرده است. دولت سنگاپور و مقامات مالی این کشور (MAS) با راهاندازی سیستم بهینه مالیاتی و تسهیل قوانین برای استارتآپهای فینتک، جذابیت منحصر به فردی را ایجاد کرده است.
(همچنین بخوانید: کاهش مصرف انرژی با فینتک)