کسبوکارهای نوپا چرخ دندههای اقتصادی را به گردش در میآورند و تهدید نیستند.
نوپانا: علی اصغر یوسف نژاد، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درگفتوگو با نوپانا گفت: امروزه سهم عمدهای از فعالیت اقتصادی مربوط به کارآفرینی و مشاغل دانشبنیان است اما متاسفانه از این ظرفیت استفاده درستی نکردهایم و آنچنان که باید سرمایهگذاری مناسبی در این بخش نداشتهایم.
او افزود: اگرچه دولت، کمیسیونهای مختلف مجلس و وزارت ارتباطات نقش موثری در کمک به استارتآپها داشتهاند؛ اما اکثر سرمایهگذاریها با اراده بخش خصوصی انجام گرفته است که این امر حمایتهای گستردهتر را طلب میکند.
نماینده مردم ساری و میاندورود اظهار داشت: برای احقاق حق و مشخص کردن مشکلات شرکتهای استارتآپی نیاز است که انجمنهای تخصصی شناسنامهدار تشکیل شود. این انجمن سبب میشود زمینه لازم برای عرصههای مشورتی و تصدیگری از سوی دولت برای استارتآپها فراهم شود چرا که در بیشتر مواقع جای خالی استارتآپها درحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به چشم میخورد.
یوسف نژاد معتقد است: انجمنهای تخصصی و حرفهای با زبان و منطق خاص خودشان حقوق مربوط به استارتآپها را پیگیری میکنند؛ اما لازم است دولت و دیگر نهادهای نظارتی نیز در جهت رفع مشکلات آنها حرکت کنند. همچنین این صنف میتواند با ایجاد تشکلی خاص مشکلات خود را به گوش مسئولان برساند تا بیش از این شاهد مانع تراشیهای مختلف ازسوی مخالفان نباشیم.
او تاکید کرد: ایجاد اتحادیه و تشکل برای استارتآپها در الویت قرار دارد و مسئولان باید با نخبگان و خوشفکران عرصه فناوری همکاری داشته باشند تا به گردش درآمدن چرخ دندههای اقتصادی را شاهد باشیم.
رئیس فراکسیون ورزش مجلس بیان کرد: استارتآپها تهدیدکننده هیچ نوع مشاغلی نیستند و اگر صحبتی درباره مشاغل نوپا گفته میشود منطقی نیست چرا که کارآفرینان در ایجاد کسبوکارهای نوپا جایگاه تخصصی و حرفهای دارند.
عضو هیات رئیسه مجلس درپایان خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری خارجی نه تنها در توسعه استارتآپها بلکه در توسعه اقتصادی کشور نیز به صورت مستقیم اثرات مثبتی خواهد داشت؛ لذا باید زیرساختهای لازم برای جذب سرمایه خارجی درکشور فراهم شود.
همچنین در این زمینه بخوانید: (استارتآپها کلید دولت برای گشودن قفل بیکاری)