دومین دوره نشست سرمایهگذاری فناوری TIM2020 در تاریخ ۱۵ الی ۱۶ بهمن ماه در محل پارک فناووری پردیس پردیس برگزار میگردد.
نوپانا: گروه D8، به عنوان سازمانی جهت بهبود موقعیت کشورهای در حال توسعه در اقتصاد جهانی، متنوعسازی و ایجاد فرصتهای جدید در روابط تجاری، افزایش مشارکت در تصمیمگیرها در سطح بینالمللی و فراهم آوردن استاندارد زندگی بهتر بین هشت کشور بنگلادش، مصر، اندونزی، ایران، مالزی، نیجریه، پاکستان و ترکیه ایجاد شده است.
با توجه به پراکندگی جمعیتی، این گروه بسیار استراتژیک بوده و تعاملات بسیار گستردهای در حوزه اقتصادی و فناوری با هدف شبکه انتقال تکنولوژی و فناوری در حال اجرا است.
نشست سرمایهگذاری فناوری TIM2020 یکی از رویدادهای گروه D8 است که دبیرخانه دائم آن در ایران و در محل پارک فناوری پردیس قرار دارد. دبیر این رویداد مهندس صفارنیا، رئیس پارک فناوری پردیس و معاون دبیر این نشست میلاد صدرخانلود رئیس شبکه فنبازار ملی ایران هستند.
صدرخانلو در خصوص این نشست گفت: «این نشست با هدف تسهیل سرمایهگذاری در این ۸ کشور فعالیت میکند و در این اجلاس سعی میشود تا شرکتهای سرمایهگذاری از ۸ کشور را در این نشست گرد هم آوردیم. همچنین تلاش میکنیم تا سرمایهگذارهای داخلی و خارجی همکاری خوبی را در خلال این رویداد داشته باشند تا زمینهساز سودآوری بوده و تعاملات بین طرفین گسترش یابد.»
به گفته صدرخانلو این نشست با هدف تشویق کشورهای اسلامی جهت انتقال فناوری، ترغیب همکاری فیمابین و همکاریهای سازنده شرکتها و سازمانها صورت میپذیرد. همچنین با توجه به تصمیم شورای راهبری این نشست، موضوعات اصلی برگزاری نشست ۲۰۲۰ ، پیگیری مصوبات گذشته و شناسایی و ارائه فرصتهای سرمایهگذاری تعیین گردید.
صدرخانلو گفت: «در حال حاضر بالغ بر ۲۰ شرکت شامل سرمایهگذاران، کارآفرینان و فرشتگان کسبوکار خارجی از ۶ کشور پاکستان، نیجریه، اتیوپی، بنگلادش، لبنان و هند جهت حضور در این نشست اعلام آمادگی کردهاند. همچنین در این رویداد در حدود ۱۰۰ سرمایهگذار داخلی از جمله انجمن VC، صندوق نوآوری و شکوفایی و ... حضور خواهند داشت.»
معاون دبیر نشست ۲۰۲۰ در خصوص ایدهها وطرحهای پذیرفته شده گفت: «محدودیت بیان طرح نداریم و تمام حوزههای فناوری میتوانند در این رویداد شرکت کنند. در حال حاضر نیز تجهیزات پزشکی، نیرو و دارو بیشترین طرحها را تشکیل دادهاند.»
او ادامه داد: «امسال ۶ بخش استراتژیک و مهم داریم. ما در ۲۰۲۰ پنلهای تخصصی سرمایهگذاری، تجربههای موفق استارتاپی (ایرانی و خارجی)، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، کارگاههای آموزشی و جلسات B2B را برگزار خواهیم کرد.»
صدرخانلو در مورد خروج سرمایه سرمایهگذاران خارجی از ایران گفت: «خروج سرمایه از کشور را در خروج ارز از کشور نمیبینیم. با این مدل سرمایهگذار ایرانی در سهام و سود آن شرکت شریک شده که ارزشمند خواهد بود و انتفاع آن به کشور باز میگردد.»
با توجه به برگزاری این نشست به صورت بینالمللی و حضور سرمایهگذاران و سرمایهپذیران از کشورهای مختلف، فرصت مناسبی است برای شرکتهای فناور، سرمایهگذاران و کارآفرینان داخلی که از تجربیات و فرصتهای همکاری ایجاد شده در کشورهای مختلف آگاه شده و شبکه ارتباطی خود را گسترش دهند.
همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید به tim.d8tten.org مراجعه کنید.