حمایت از استارت‌آپ‌ها، حمایت از دانشگاه است
استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی: ۷.۵

حمایت از استارت‌آپ‌ها، حمایت از دانشگاه است

توسط المیرا بابایی | ۱۳۹۶/۰۲/۱۹ - ۱۱:۰۰ | ۵ دقیقه

مهدی تقوی: فعالان استارت‌آپی کشور، رزمندگان خستگی‌ناپذیر جبهه جنگ اقتصادی هستند.

نوپانا: مهدی تقوی، درخصوص کسب‌وکارهای نوپا گفت: دنیای فعلی به سمت مشاغل نوپا و مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات در حرکت است. اقتصاد ایران در چنین مسیری قرار گرفته است و دانشگاه‌های فنی لازم است به تربیت متخصصان این رشته‌های دانش‌بنیان اهتمام بیشتری داشته باشند و با در اختیار گذاشتن امکانات بیشتر، رشد و بالندگی استارت‌آپ‌ها را رقم بزنند.

استاد دانشگاه علامه طباطبایی افزود: فعالان استارت‌آپ‌های کشور که با نوآوری و پشتکار خستگی‌ناپذیر خود، رزمندگان جبهه نبرد اقتصادی کشور محسوب می‌شوند، با مشکلات مالی زیادی مواجه هستند، چراکه در کشور ما برای نوآوری و طرح‌های خلاقانه، آن طور که شایسته است، حمایت و هزینه نمی‌شود.

(درباره این موضوع، بیشتر بخوانید: شرایط جوانان ما با کشورهای دیگر یکسان نیست)

او متذکر شد: شرکت‌های خصوصی برای سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌ها با بودجه محدودی روبه‌رو هستند. از طرف دیگر تسهیلات و کمک‌های کمی در زمینه فناوری به جامعه ارائه شده است که پاسخگوی نیاز فراگیر مردم به فناوری‌های روز نیست؛ حتی در محیط‌های علمی مانند دانشگاه‌ها هم بودجه محدودی برای طرح‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده است. این مسئله به بازنگری اساسی نیاز دارد.

تقوی ادامه داد: اگر از استارت‌آپ‌ها حمایت کنیم، نه تنها وضعیت تکنولوژی داخلی بهتر و پیشرفته‌تر می‌شود، بلکه می‌توان از راه صادرات تکنولوژی به کشورهای دیگر، به درآمدزایی و افزایش تولید ناخالص ملی کمک کرد.

مدرس اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: پیش‌زمینه حمایت از استارت‌آپ‌ها و رسیدن به شکوفایی اقتصادی، بها دادن بیشتر به نخبگان و حمایت‌های مالی برای دانشگاه‌ها است، چرا که تربیت نسل جوان در بستر دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد.

(همچنین بخوانید: مدیران نگرش خود را اصلاح کنند)

این اقتصاددان مطرح کرد: واحدهای تحقیق و توسعه هر وزارتخانه و همچنین وزارت صنعت و معدن، باید یاری‌‌رسان استارت‌آپ‌ها باشند و با حمایت‌های بیشتر از شرکت‌های دانش‌بنیان، آنها را در ادامه راه تنها نگذارند.

او در پایان گفت: امروزه برخی با اعمال رفتارهای سلیقه‌ای و مانع‌تراشی‌های بی‌اساس، به فکر تخریب استارت‌آپ‌ها هستند. آنها با این اقدامات قصد دارند این نخبگان را دلزده کنند، اما من به این گروه می‌گویم اگر می‌توانید با این شیوه کسب‌وکار نوپا، رقابت کنید؛ چرا که مردم در دنیای امروز، کیفیت بالاتر و قیمت مطلوب‌‌تر می‌خواهند و در این میان، تجارتی %

برچسب‌ها:
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره المیرا بابایی

المیرا بابایی

المیرا بابایی دانش‌آموخته کارشناسی پژوهشگری اجتماعی، کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی و رفاه اجتماعی و کارشناسی خبرنگاری است. او 13 سال سابقه خبرنگاری حرفه‌ای در روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های مطرح کشور را دارد. المیرا بابایی در زمینه اقتصاد و استارت‌آپ‌ها قلم می‌زند.