نوشته های مرتبط: مسیر تجاری‌سازی در ایران، نوپا است

۱۰۰ میلیارد تومان درآمد سالیانه، تنها با ۳۰ ساعت کار در هفته

۱۳۹۶/۰۵/۰۵ - ۰۹:۰۰/ ۵ دقیقه

مارک اگن کارآفرینی است که در ۵۴ سالگی پس از بارها اخراج شدن از رستوران‌های دیگر تصمیم گرفت رستوران خودش را راه‌اندازی کند. درآمد سالیانه او اکنون بیش از ۳۰ میلیون دلار است.

بسیاری از فارغ‌التحصیلان نمی‌توانند در جایگاه شغلی مناسب خود قرار بگیرند

۱۳۹۶/۰۵/۰۳ - ۱۲:۰۰/ ۴ دقیقه

بهنوش سلیم‌بهرامی: «توجه به مقوله ایجاد شغل از مهم‌ترین اقدامات دوره حاضر شمرده می‌شود.»

ستون فعالیت استارت‌آپ‌ها، سرمایه‌گذاری خطرپذیر است

۱۳۹۶/۰۵/۰۲ - ۱۶:۰۰/ ۱۳ دقیقه

سید ابوالحسن فیروزآبادی: یکی از اضلاع بسیار مهم و موثر زیست‌بوم استارت‌آپ‌ها، سرمایه و وجود نهادهای سرمایه‌گذاری خطرپذیر است.

با استانداردهای مدرن دنیای کارآفرینی همگام شوید

۱۳۹۶/۰۵/۰۲ - ۱۴:۰۰/ ۸ دقیقه

کارآفرینان باید شیوه‌های مدیریتی خود را متناسب با رشد و تغییرات سریع فناوری، بهبود دهند و گزینه‌ها و محدودیت‌های جدید خود را بشناسند.

از انگشتری که حرف می‌زند تا کیف پول‌های مجازی

۱۳۹۶/۰۵/۰۱ - ۱۰:۰۰/ ۶ دقیقه

پنج به اضافه يك، گزارشي است كه در آن به معرفي و تحلیل ٥ استارت‌آپ برتر خارجی و یک استارت‌آپ برجسته ایرانی پرداخته می‌شود.

رسانه ملی، حامی ویژه دانش‌بنیان‌ها

۱۳۹۶/۰۴/۳۰ - ۱۴:۰۸/ ۱۹ دقیقه

پرویز کرمی: فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان، ترویج فرهنگ کارآفرینی و حمایت از تولید و کالای ایران‌ساخت، با همکاری و اقدامات ویژه رسانه ملی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در حال انجام است.

محدود کردن فضای کسب‌وکار، انگیزه کارآفرینان جوان را کم می‌کند

۱۳۹۶/۰۴/۲۹ - ۱۲:۳۰/ ۱۰ دقیقه

مهدی باریده: هر اندازه فضای ایجاد کسب‌و‌کار سخت‌تر شود، جوانان ایرانی نیز انگیزه کمتری برای فعالیت در این زمینه‌ها پیدا می‌کنند.

بهترین راه‌حل گفت‌وگو است، نه فیلترینگ

۱۳۹۶/۰۴/۲۹ - ۱۲:۳۰/ ۱۲ دقیقه

قاسم رادمان: برای جوانان این مرز و بوم که در چارچوب قانون کار می‌کنند و دانش خود را در قالب خدمتی نو و با ازرش‌ افزوده زیاد و‌ کم‌هزینه برای کشور، در معرض استفاده دیگران قرار می‌دهند، گفت‌و‌گو و کمک به آنها همیشه بهترین راه است، نه فیلترینگ.