وحید احمدی: نمایندگی دفتر شورای عتف با هدف رسیدگی به شکایات شرکتهای دانشبنیان، در صندوق نوآوری و شکوفایی تأسیس شد.
نوپانا به نقل از مهر: با راهاندازی دفتر نمایندگی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) در صندوق نوآوری و شکوفایی مسائل، مشکلات و شکایات شرکتهای دانشبنیان مورد بررسی قرار میگیرد.
دکتر وحید احمدی، دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) اظهار داشت: «طبق قانون شرکتهای دانشبنیان، صندوق نوآوری و شکوفایی زیر نظر شورای عالی عتف است و مدیریت این قانون را نیز بر عهده دارد.»
دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: «صندوق باید یک فضای متفاوت از نظام سرمایهگذاری برای تحقق اقتصاد دانشبنیان به واسطه شرکتهای دانشبنیان ایجاد کند که این موضوع در این سه چهار سال اخیر محقق شده است.»
احمدی با تأکید بر اینکه در حال حاضر فرهنگ جدیدی از شرکتهای دانشبنیان در سطح کشور ایجاد شده است، بیان کرد: «قانون پیشرفته شرکتهای دانشبنیان روی زمین مانده و عملاً بودجه صندوق نوآوری و شکوفایی قفل شده بود، به طوری که ۲۵ میلیارد تومان به دلیل اختلاف نظر دولت در گذشته مسدود شد.»
او اظهار داشت: «در دولت قبل، صندوق نوآوری و شکوفایی قابلیت و توانمندی کنونی خود را نداشت، اما در دولت یازدهم این قابلیت به فعلیت رسید. اعتباری که دولت قبل به صندوق داد برابر با 2 هزار میلیارد تومان بود. علاوه بر اینها ظرف سه سال سه هزار میلیارد به صندوق اختصاص پیدا کرد.»
احمدی در خصوص بودجه اختصاصیافته صندوق به طرحهای پژوهشی توضیح داد: «تاکنون هزار و پانصد میلیارد تومان برای طرحهای دانشبنیان مصوب شده که نیمی از آن به شرکتها اعطا شده است.»
او تصریح کرد: «یکی از اقداماتی که صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکتهای دانشبنیان انجام داده است حضور بانکها، شرکتهای مشاورهای، بیمهها، برخی سازمانها همانند محیط زیست، صنعت و مانند اینها است تا به این واسطه، در یک پنجره واحد، اقتصاد دانشبنیان در کشور محقق شود.»
معاون پژوهشی وزیر علوم خاطرنشان کرد: «حضور این دفاتر در صندوق نوآوری و شکوفایی، اولین گام برای هماهنگی میان آنها در راستای تحقق اقتصاد دانشبنیان است که اینها میتوانند در یک مکان به صورت فکری با یکدیگر هماهنگ شوند تا عزم دولت برای توسعه اقتصاد دانشبنیان تحقق پیدا کند.»
او اظهار داشت: «در قانون آمده است برای توسعه اقتصاد دانشبنیان، باید به مسائل و مشکلات این حوزه رسیدگی شود. شورای عالی عتف مسئول رسیدگی به مشکلات شرکتهای دانشبنیان است.»
احمدی با اشاره به اینکه راهاندازی دفتر نمایندگی عتف در صندوق نوآوری و شکوفایی میتواند ابزاری برای پیگیری مشکلات شرکتهای دانشبنیان باشد، خاطرنشان کرد: «این پنجره واحد، به صورت فیزیکی و فکری، فضای هماهنگی را برای انسجام شرکتهای دانشبنیان فراهم میکند و اقداماتی که تاکنون برای آنها عملیاتی نشده در این دفتر عملیاتی خواهد شد.»
او اظهار داشت: «بر اساس آییننامه قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان، شورای عالی عتف مسئولیت سیاستگذاری، برنامهریزی و پیگیری مسائل شرکتهای دانشبنیان را نیز بر عهده دارد. این دفتر میتواند گزارشی از شکایات شرکتهای دانشبنیان را تهیه کند و بر اساس قوانین در راستای رفع آن گام بردارد.»
به گفته احمدی رسیدگی به شکایات شرکتهای دانشبنیان، بخشی از مسائل مطرح در این دفتر نمایندگی به شمار میرود. اگر شرکتی از موضوع ارزیابی، نظارت، قرارداد و غیره شکایت دارد، ابتدا به معاونت مربوطه شکایت میکند و در صورت عدم نتیجهگیری به واحد مشتریان شکایت کرده و باز هم در صورت نرسیدن به هدف، به دفتر نمایندگی عتف در صندوق نوآوری و شکوفایی مراجعه میکند.»
دفتر نمایندگی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) در صندوق نوآوری و شکوفایی یا مجتمع شکوفایی شرکتهای دانشبنیان سوم اردیبهشت ماه، با حضور دکتر وحید احمدی دبیر کل شورای عالی عتف و معاون پژوهشی وزیر علوم و همچنین دکتر بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افتتاح شد.
امید پاکزاد ۱۳۹۶/۲/۱۱ پاسخ
با عرض سلام و خسته نباشید طبق ماده 7 قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان دبیر خانه شورای عالی عتف می باشد که مرجع رسیدگی به شکایات شرکت ها و موسسات دانش بنیان است. به اشتباه در تیتر خبر این مهم بر عهده صندوق نوآوری و شکوفایی قرار داده شده است. با تشکر