مدیرکل طرح های ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: دولت از گسترش استارتاپ (فناوری های بالا) های فرهنگی و اجتماعی برای کارآفرینی و با بهره گیری از ایده پردازی های جوانان علاقه مند و مستعد حمایت می کند.
نوپانا به نقل از ایرنا، امیرحسین آل اسحاق جمعه شب در آئین اختتامیه همایش مسئولان استارتاپ های فرهنگی و اجتماعی یزد، افزود: دولت از ایده های مختلف حوزه کسب و کار برای تجاری سازی که توسط استارتاپ ها ارائه می شود نیز حمایت می کند و باید برای رسیدن به اهداف جدید اقدام کرد.
وی همکاری بین بخشی دستگاه های اجرایی را برای رسیدن به اهداف حوزه کسب و کار ویژه جوانان بسیار مهم خواند و یادآور شد: برنامه دولت در این راستا حمایت از آنهاست.
آل اسحاق ادامه داد: دستگاه های دولتی و غیردولتی عمومی با قرار گرفتن در کنار هم، نقش مهمی در تسریع و تسهیل امور جوانان دارند و باید این رویکرد و هدف تعیین کننده در کشور گسترش یابد.
این مسئول خاطر نشان کرد: « مدل زیست بوم » کسب و کار در یزد و همکاری بین بخشی میان دستگاه های اجرایی بی نظیر است، آن را می توان به عنوان نمونه در سطح ملی ارائه کرد.
این همایش به مدت 2 روز در مجتمع فرهنگی هنری امام علی (ع) یزد در راستای اهداف مرکز حمایت از کسب و کار فرهنگی و اجتماعی وزارت ورزش و جوانان با همکاری اداره کل ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری یزد برگزار شد.
امور سالمندان و معلولان، ترویج کتابخوانی، حل آسیب های فرهنگی اجتماعی، امور کودکان کار، هنر و معماری، حقوق شهروندی، انیمیشن و بازی، تولید محتوای فرهنگی و اجتماعی و گردشگری فرهنگی مذهبی از جمله موضوع های این همایش بود.
پیش از برگزاری این استارتاپ، کارگاه های متعدد پیش نیاز با موضوع های مختلف با استقبال علاقه مندان در زمینه کارآفرینی فرهنگی اجتماعی برگزار شد.
استارتاپ، کسب و کاری است که بخشی از آن مبتنی بر فناوری است، هر کسب و کاری که بر پایه فناوری است، لزوما استارتاپ نیست، ولی همه آنها به طرزی از وب، موبایل، اینترنت و تکنولوژی های جدید استفاده می کنند تا رشد بالایی داشته باشند و به تعداد کاربران بالایی برسند.
استان یزد یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد و تاکنون کارگاه های آموزشی متعددی برای استارتاپ های فرهنگی و اجتماعی برگزار شده است.