۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه
قسمت دوازدهم ۸

۶۳ ایده نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با کمترین هزینه

توسط محمد حاجی‌علی همدانی | ۱۳۹۶/۰۵/۱۹ - ۱۰:۰۰ | ۷ دقیقه

در جست‌وجوی ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب‌وکاری خلاقانه با کمترین هزینه هستید؟ در این صورت این مطلب مخصوص شماست! در این مطلب ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

نوپانا: همه ما مطمئنا دوست داریم کسب‌وکاری برای خود راه‌اندازی کنیم و مستقل باشیم. این موضوع نیازمند جهت‌گیری اهداف و آرزوهایمان به‌سوی ایده‌هایی است که پول بیشتر، اعتبار بیشتر و در نهایت سرمایه‌گذاری‌های کلان به همراه داشته باشند؛ اما کدامیک از ایده‌های شما می‌تواند آغازگر این تغییر باشد؟

از مراقبت کودکان، خدمات فنی، مشاوره کسب‌وکار، ساخت صنایع دستی و رزومه‌نویسی گرفته تا تمام زمینه‌های مهارتی افراد با در نظر گرفتن میزان علاقه‌ و بودجه آنها در لیست ایده‌های ما جمع‌آوری شده‌اند. این ایده‌ها را می‌توانید با کمترین هزینه راه‌اندازی کنید.

ما همچنین لیستی از منابع را برای هر یک از این ایده‌ها ارائه می‌دهیم که به شما کمک می‌کنند تحقیقات خود را کامل کنید. این موارد، اولین منابع مورد نیاز برای شروع مسیر استارت‌آپی شما از ایده تا مالکیت یک کسب‌وکار است.

در ادامه، ۶۳ ایده نوآورانه که با کمترین هزینه به کسب‌وکاری پرسود تبدیل می‌شوند را معرفی می‌کنیم.

قسمت دوازدهم:

۲۳. مراقبت‌های خانگی

یکی از دلایلی که تعداد کسب‌وکارهای حوزه مراقبت‌های خانگی در حال افزایش است، جمعیت سالمندان است.  وقتی سن افراد بالا می‌رود نیاز به مراقبت و توجه بیشتری دارند.

مراقبت‌های خانگی طیف گسترده‌ای از خدمات عمومی و فردی را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد. این سرویس‌ها شامل تهیه غذا، یادآوری دارو، وظایف خانه‌داری، شستن لباس‌ها،‌ گردش، خرید مواد غذایی و سایر نیازهای شخصی است. کارکنان کسب‌وکار مراقبت‌های خانگی می‌توانند خدمات مشابهی را به مادران و افراد معلول و تحت درمان نیز ارائه دهند. افرادی که در این حوزه قابل اعتماد و بامحبت هستند، رشد خواهند کرد. شروع ارائه این خدمات آسان است و با کمترین تجربه و مهارت می‌توانید این خدمات را ارائه دهید. البته این نکته حائز اهمیت است که تمام کارمندان این خدمات باید تحت پوشش بیمه نیز قرار گیرند. در صورت رشد و توسعه کسب‌وکار، شما می‌توانید به یک آژانس خدماتی با تعداد زیادی پرسنل تبدیل شوید.

۲۴. گریم هنری

عروسی‌ها، تلویزیون و سینما،‌ عکس‌برداری‌های حرفه‌ای، مصاحبه‌های شغلی مهم، مشاغل گفتاری مهم و موارد خاص مانند رویدادهای مهم احزاب و مجامع مختلف، نیاز به یک آرایشگر یا گریمر حرفه‌ای دارند. بسیاری از مردم برای این که در مراسم خاصی، اعتمادبه‌نفس بیشتری داشته باشند، در این زمینه هزینه‌های زیادی می‌کنند. این‌ موضوع از جمله دلایلی است که آرایشگری هنری را به زمینه مناسبی برای راه‌اندازی کسب‌وکار تبدیل می‌کند.

شما می‌توانید به صورت تمام‌وقت یا نیمه‌وقت و با ارائه خدمات در مکان موردنظر مشتریانتان، به این کسب‌وکار بپردازید. همچنین می‌توانید با ایجاد یک فروشگاه مستقل یا یک سالن، کسب‌وکار خود را سامان دهید. این امکان نیز وجود دارد که با بستن قرارداد با شرکت‌های آرایشی و هنری به‌عنوان آرایشگر فعالیت داشته باشید. همچنین شما می‌توانید با هماهنگ‌کنندگان مراسم‌ عروسی و رویداد‌های گوناگون و همچنین با کسانی که در صنعت مد فعالیت دارند ارتباط داشته باشید. برای گسترش کسب‌وکار خود با استودیو‌ها و سالن‌های آرایشی و هنری اطراف خود در تماس باشید و خدمات خود را از طریق آنان تبلیغ کنید. برای راه‌اندازی این کسب‌وکار پیشنهاد می‌شود که مهارت‌های زیبایی‌شناسی را نیز فرا گیرید.

(همچنین بخوانید: راه‌اندازی یک کسب‌وکار آنلاین موفق را از کجا شروع کنیم؟)

منبع

برچسب‌ها: کارآفرینیاستارت‌آپاستارتاپمهارتکسب‌و‌کارراه‌اندازی استارت‌آپگریممراقبت خانگی
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره محمد حاجی‌علی همدانی

محمد حاجی‌علی همدانی

محمد حاجی‌علی همدانی، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی است. او از سال ۱۳۹۳ به‌عنوان مدیر پژوهشی باشگاه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد تهران‌جنوب برگزیده شده و با فعالیت‌های تخصصی در زمینه مهندسی پزشکی و پردازش تصویر، هم‌اکنون مدیریت بخش فنی استارت‌آپ Maczooo mirror را برعهده دارد.