میخواهید کسبوکار نوپایی با حداکثر کارایی راهاندازی کنید؟ این ۳۰ نکته میتوانند موفقیت شما را در این مسیر تضمین کنند.
نوپانا: میخواهید کسبوکار تازهای را شروع کنید؟ تبریک میگوییم! هنگامی که به این سطح از اطمینان برای راهاندازی یک کار میرسید، وقت آن است که آن را اجرایی کرده و برای این کار، بهتر است فرایند راهاندازی آن را به مسائل کوچکتر و قابل مدیریت تبدیل کنید.
شما ممکن است با تعداد بسیار زیادی از کارهای مورد نیاز برای شروع کسبوکار خود مواجه باشید، اما نگران نباشید؛ در اینجا این لیستی از موارد اولویتدار آنها را آوردهایم.
موارد زیر را قبل از راهاندازی یا در همان روزهای اولیه کسبوکار خود انجام دهید.
قسمت ششم:
۲۶. در ۳۰ ثانیه کسبوکار خود را ارائه دهید
شما به دلایل زیادی به یک ارائه ۳۰ ثانیهای خوب نیاز دارید. از جمله آن دلایل میتوان به حضور سرمایهگذاران بالقوه، مشتریها و آیندهنگری برای استخدامهای جدید، اشاره کرد. اگر شما نتوانید کسبوکار خود را واضح و متقاعدکننده به مخاطب خود ارائه دهید، چگونه توقع دارید که سهامداران کلیدی، محصول شما را خریداری کنند؟
۲۷. محصول، روش بازاریابی و فروش خود را اصلاح کنید
همانطور که پیش میروید، به مرور زمان با بازار بیشتر آشنا خواهید شد. از بازخورد مشتریان برای اصلاح محصول، نحوه ارائه خدمات و رویکرد مرتبط با بازار خود استفاده کنید.
۲۸. بخش آی.تی خود را ایمن کنید
چه در حال راهاندازی یک شرکت فناوری باشید و چه نباشید، شما احتمالا اطلاعات حساسی در کامپیوترها و دستگاههای خود دارید که نیاز به محافظت دارند؛ محافظت در برابر نفوذ و خرابکاری مجرمین اینترنتی. بهعلاوه، مشکلات در حوزه آی.تی میتواند یک کسبوکار نوپا را به راحتی زمین بزند.
۲۹. یک کارمند یا یک تیم فروشنده در محل استخدام کنید
در بسیاری از استارتآپها، صاحبین کسبوکار به عنوان فروشنده اصلی ایفای نقش میکنند، اما برای رشد و توسعه کسبوکار خود، شما به یک عملکرد فروش اختصاصی نیاز دارید. بنابراین شما میتوانید روی مسائل مهمتر از فروش روزانه تمرکز کنید.
۳۰. یک مربی یا مشاور استخدام کنید
اگر میخواهید رشد کنید و شکوفا شوید، نیاز دارید که روی بهبود کسبوکار خود کار کنید. یک مشاور کسی است که در صنعت بسیار موفق بوده و میتواند خدمات و توصیههای ارزشمندی به شما ارائه دهد.
سخن آخر
چکلیست شما ممکن است از این هم طولانیتر شود، اما با سازماندهی آنچه که شما قبل از راهاندازی کسبوکار نیاز دارید، اولویتبندی وظایف آتی برای شما بسیار راحتتر خواهد شد.
ادامه مطلب را در دیگر قسمتها بخوانید:
۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارتآپ (قسمت اول)
۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارتآپ (قسمت دوم)
۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارتآپ (قسمت سوم)
۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارتآپ (قسمت چهارم)
۳۰ نکته برای شروع طوفانی یک استارتآپ (قسمت پنجم)
(همچنین بخوانید: سهولت کسبوکار در ایران، در مقایسه با جهان)