نوشته های مرتبط: ضرورت حمایتهای از کسبوکارهای اینترنتی
سرمایهگذاری خطرپذیر چگونه عمل میکند؟
مهمترین منبع جذب سرمایه برای استارتآپها سرمایهگذاری خطرپذیر یا جسورانه است.
چهاردهمین جشنواره وب و موبایل ایران با تغییرات اساسی برگزار میشود
شورای سیاستگذاری جشنواره وب و موبایل ایران با انتشار بیانیهای شروع چهاردهمین سال جشنواره وب و موبایل ایران، برنامهها و تغییرات جشنواره ۱۴۰۰ را اعلام کرد.
کدام کسب و کارها در بحران کرونا فعالتر شدند؟
تغییر در شیوه توزیع و مصرف کالاها و خدمات در زمان شیوع کرونا، معادلات بسیاری از کسبوکارها را به هم ریخته اما برخی نیز با افزایش درآمد روبرو شدهاند.
معافیت مالیاتی ۲۰ ساله شرکتها با عضویت در پارک فناوری پردیس
مدل پذیرش شرکتها در فاز سوم پارک، نشاندهنده یک فرصت ویژه برای شرکتهایی است که میخواهند در جمع کارآفرینان فناور پارک فناوری پردیس حضور پیدا کنند.
دعوت مردم و مسئولان به استفاده از ظرفیتهای کسبوکارهای اینترنتی برای مهار ویروس کرونا
انجمن کسبو کارهای اینترنتی طی بیانیهای مردم و مسئولان به استفاده از ظرفیت های کسبوکارهای اینترنتی برای مهار ویروس کرونا دعوت کرد.
گزارش تحلیل فضای استارتآپی ایران در سال ۹۸ منتشر شد
سازمان نظام صنفی رایانهای کشور (نصر) در گزارش «فضای استارتآپی ایران» به تحلیل زیست بوم فضای استارتاپی کشور پرداخت.
گزینههای پیش روی اقتصاد اینترنتی
یکی از طولانیترین زمانهای اخلال در اینترنت برای ایران ثبت شد. تجربه اخیر موجب شده دوباره حوزه اینترنت در ایران در معرض یک دوراهی قرار بگیرد. برخی از احیای اینترنت ملی سخن میگویند؛ اما برخی معتقدند اینترنت ملی به معنی چشمپوشی از ارتباط جهانی نیست.
فرار سرمایهها از اکوسیستم استارتآپی
اگر از هر خسارتی که قطعی اینترنت به کسبوکارهای اینترنتی زده است بتوانیم چشم بپوشیم، خسارت فراری دادن سرمایههای داخلی و خارجی جدید که طی سالهای آینده میتوانست جذب فضای کارآفرینی و استارتآپی ما شود قابل جبران نیست.