اعضای رسانه بیگلوتن پرسشنامهای طراحی کردهاند و قصد دارند تا میزان شیوع بیماری سلیاک را ارزیابی کنند.
نوپانا: «گلوتن» یک پروتئین نه مضر و نه مفید است و در اکثر غلات مانند گندم و جو و چاودار موجود است. در حال حاضر بسیاری از افراد به دلیل ابتلا به بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن از خوردن این پروتئین پرهیز میکنند؛ چرا که این بیماران با مصرف کوچکترین مولکول گلوتن با آسیبها و عوارض جسمی و روحی شدیدی مواجه میشوند.
اعضای رسانه جامع سلیاک و سبک زندگی بدون گلوتن که رسانه «بیگلوتن» نام دارد، پرسشنامهای طراحی کردهاند و قصد دارند تا میزان شیوع بیماری سلیاک را ارزیابی کنند و متوجه شوند که چند نفر از مردم ایران از وجود چنین پروئتینی در محصولات غذایی اطلاع دارند.
لطفا اگر گلوتن میخورید یا نمیخورید، با کلیک روی این لینک، پرسشنامه را تکمیل کنید.