یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد که تصمیم گیری در خصوص تعطیلی سرویسهای خدمات ارزش افزوده همچون تعطیلی یک کارخانه بزرگ یا صنایع مولد است که آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد میکند.
نوپانا به نقل از ایسنا، زهرا سعیدی مبارکه در گفتوگو با ایسنا با اشاره به نامه اخیر وزیر ارتباطات به سران قوا برای مقابله با خدمات ارزش افزوده اپراتورها گفت: شکی نیست که صنعت خدمات ارزش افزوده اپراتوری تاثیر مثبتی بر فرآیند اقتصادی کشور دارد، اما دولت باید با برنامهریزی و مطالعه دقیق زمینه را برای رشد هرچه بیشتر این نوع کسب و کارها و به روز شدن کسب و کارهای سنتی به واسطه نوپایی مشاغل دیجیتالی ایجاد کند.
وی با تاکید بر ضرورت همسویی دولت در مسیر رشد و توسعه هرچه بیشتر کسب و کارهای نوین، افزود: حمایت از صنعت خدمات ارزش افزوده اپراتوری میتواند حرکت به سمت اقتصاد جهانی را تسهیل کند؛ کما اینکه اشتغال ایجاد شده در بستر کسب و کارهای نوین آمار بالایی دارد.
به گفته سعیدی تصمیم گیری در خصوص تعطیلی سرویسهای خدمات ارزش افزوده همچون تعطیلی یک کارخانه بزرگ یا صنایع مولد است که آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد میکند.
وی با تاکید بر اینکه دولت باید ریلگذار کسب و کارهای مبتنی بر فناوری برای کم کردن تخلفات احتمالی باشد، در عین حال گفت: اگر تخلفی هم از این کسب و کارها بروز کند باید برخوردهای متناسب با تخلف انجام شود؛ از این رو آسیبشناسی فعالیتهای مبتنی بر سرویسهای ارزش افزوده با کمک گرفتن از فعالان و کارشناسان این حوزه میتواند یکی از مهم ترین اقداماتی باشد که دولت باید به سمت آن حرکت کند.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس فعالیت ۶۰۰ شرکت خدماتی در حوزه صنعت خدمات ارزش افزوده را نشان دهنده فراگیری این صنعت در آینده نزدیک دانست و گفت: دولت باید از ظرفیت این کسب و کارهای نوین برای کاهش مشکلات اقتصادی بهره گیرد.
سعیدی در پایان تاکید کرد: اگر تخلفات در ارائه خدمات «وس» و خدمات ارزش افزوده وجود دارد دولت باید با توسعه زیرساختهای مناسب جهت مقابله با تخلفات و ادامه فعالیت قانونی کسبوکارهای این حوزه اقدام کند، چون این نوع کسب و کارها از تمامی مراجع ذیصلاح مجوز فعالیت دریافت کردهاند.