از ردیاب دستگاه‌های هوشمند تا جست‌وجوگر آنلاین پوشاک
۵+۱ استارت‌آپی؛ قسمت ۲۰ ۸.۷

از ردیاب دستگاه‌های هوشمند تا جست‌وجوگر آنلاین پوشاک

توسط نیما ذبیح‌اله‌زاده | ۱۳۹۶/۰۸/۲۷ - ۱۵:۰۰ | ۵ دقیقه

پنج به اضافه يک، گزارشی است كه در آن به معرفی و تحلیل پنج استارت‌آپ برتر خارجی و یک استارت‌آپ برجسته ایرانی می‌پردازیم.

نوپانا: در گزارش پنج به اضافه یک این هفته، سراغ استارت‌آپ پری آنتی‌تفت (Prey Anti-Theft)  که استارت‌آپی در زمینه ردیابی سیستم‌های هوشمند است می‌رویم. همین‌طور به بررسی استارت‌آپ مینیت (Minnit)  که یک ابزار مناسب برای ایجاد اتاق‌های گفت‌وگو در وب‌سایت است می‌پردازیم. در ادامه، با استارت‌آپ وروو (Vervoe) گریزی به نقش استارت‌آپ‌ها در استخدام کارمندان می‌زنیم. همچنین قصد داریم شما را با استارت‌آپ وی‌آر میکر (VR Maker) که ابزاری برای تولید محتوای واقعیت مجازی است، بیشتر آشنا کنیم. علاوه بر این‌ موارد، استارت‌آپ شا‌پوپوتمس (Shopopotamus) را معرفی می‌کنیم که یک فروشگاه آنلاین است.

در پایان به بررسی استارت‌آپ ایرانی بوتیک که در زمینه مد و پوشاک فعالیت می‌کند، می‌پردازیم. با پنج به اضافه یک این هفته، همراه باشید:

۱. پری آنتی‌تفت (Prey Anti-Theft)

استارت‌آپ پری یک پلتفرم امنیتی رایگان است که دستگاه‌های هوشمند گم شده یا دزدیده شده را ردیابی می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که آن‌ها را پیدا کنید. پری می‌تواند مکان لپ‌تاپ، گوشی یا تبلت دزدیده‌شده شما را روی نقشه نشان دهد، از تمام دوربین‌های دستگاه عکس بگیرد و حتی از راه دور اطلاعات مشخص شده توسط شما را پاک کند. اپلیکیشن پری را روی دستگاه خود نصب کنید؛ پس از آن در مواقع لزوم می‌توانید با اکانت خود‌ در وب‌سایت پری به صورت آنلاین دستگاه خود را ردیابی کنید.

۲. مینیت (Minnit)  

با این استارت‌آپ می‌توانید به صورت رایگان یک چت‌روم HTML5 برای وب‌سایت خود ایجاد کنید. مینیت روی دستگاه‌های مختلف کاربران پشتیبانی می‌شود و کاربر نیازی به نصب نرم‌افزار ندارد. مینیت یک راه عالی برای افزایش تعامل کاربران سایت است.

۳. وروو (Vervoe)

وروو یک دستیار استخدام آنلاین است که به شما کمک می‌کند تا شبیه‌سازی‌های آنلاین را جایگزین مصاحبه‌های حضوری کنید. وروو روند مصاحبه را به صورت خودکار اجرا می‌کند و با شبیه‌سازی‌های آنلاین به داوطلبان این امکان را می‌دهد تا استعداد و توانایی‌های خود را نشان دهند. با این استارت‌آپ می‌توانید در مدت‌زمان کوتاه، یک فرد مناسب را برای کار استخدام کنید.

۴. وی‌آر میکر (VR Maker)

با اپلیکیشن وی‌آر میکر به‌راحتی می‌توانید با گوشی هوشمندتان یک محتوای واقعیت مجازی تخصصی را در عرض چند ثانیه تولید کنید. این اپلیکیشن برای طراحان و عکاسان بسیار مفید است. آن‌ها می‌توانند با استفاده از این اپلیکیشن، به‌راحتی و در مدت‌زمان کوتاهی یک تور واقعیت مجازی ۳۶۰ درجه بسازند.

۵. شا‌پوپوتمس (Shopopotamus)

در سایت خرید شا‌پوپوتمس می‌توانید بهترین محصولات و هدایا را پیدا کنید، راجع به آن‌ها نظر دهید و آن‌ها را با دیگران به اشتراک بگذارید. در این وب‌سایت می‌توانید در زمینه‌های موردعلاقه خود محصولات را ببینید. همچنین می‌توانید به لیست محصولات موردعلاقه افرادی که هم‌سلیقه شما هستند، دسترسی داشته باشید.

۵+۱. بوتیک

این استارت‌آپ ایرانی، یک جست‌وجوگر آنلاین پوشاک است. در وب‌سایت بوتیک محصولات متنوعی ارائه شده است و کاربران می‌توانند محصول مورد علاقه خود را از میان محصولات ارائه‌شده انتخاب کنند و مستقیما با فروشنده محصول تماس بگیرند.

قسمت پیشین:

قسمت ۱۹

برچسب‌ها: استارت‌آپمعرفی استارت‌آپمد و لباسواقعیت مجازی۵+۱ استارت‌آپیبوتیکاستخدامShopopotamusVR MakerVervoeMinnitPrey Anti-Theft
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی است. او از سال ۱۳۹۳ به عنوان دبیر باشگاه‌های مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد انتخاب شده و تاکنون نشریات وگروه‌های دانشجویی زیادی را در این رشته سامان بخشیده است. او هم‌اکنون رهبری استارت‌آپ MacZooo mirror را به‌ عهده دارد.