چگونه استارت‌آپ خود را به سرمایه‌گذار ارائه کنیم؟
استارت‌آپ؛ صفرکیلومتر (قسمت سی‌ و نهم) ۸

چگونه استارت‌آپ خود را به سرمایه‌گذار ارائه کنیم؟

توسط نیما ذبیح‌اله‌زاده | ۱۳۹۶/۰۸/۰۶ - ۱۳:۰۰ | ۵ دقیقه

در استارت‌آپ صفر کیلومتر یاد می‌گیریم چطور یک استارت‌آپ را از صفر شروع کنیم.

نوپانا:‌ پس از اینکه تیم خود را تشکیل دادید، کسب‌وکار خود را آغاز کردید و در این راه به موفقیت‌های نسبی و یا حتی امید به موفقیت رسیدید شاید به فکر جذب سرمایه و توسعه کسب‌وکار خود بیفتید. اگر می‌خواهید کسی را به سرمایه‌گذاری در استارتاپ خود علاقه‌مند کنید باید ایده خود را به آن شخص و یا مشاوران آن شخص ارائه کنید. مهارت‌های ارائه، قابل آموزش و ارزیابی است و از بخش‌های مهم آموزش‌های کارآفرینی محسوب می‌شود.

باید توجه کنید که برای ارائه کسب‌وکار خود به سرمایه‌گذار زمان کمی در اختیار شماست و شما باید در همین زمان کم اطلاعات زیادی را در اختیار او قرار دهید. بنابراین با خواندن این مطلب خود را برای این مرحله آماده کنید و سعی کنید طبق قواعد زیر عمل کنید:

 ارائه آسانسوری

همانطور که گفتیم شما زمان زیادی برای ارائه کسب‌وکار خود به سرمایه‌گذار در اختیار ندارید و باید در زمان بسیار محدودی از پس این کار بر بیایید. شما باید بتوانید در یک جمله استارت‌‌آپ خود را به سرمایه‌گذار توضیح دهید و ارزش آن را اثبات کنید. به طور کلی ارائه آسانسوری باید مختصر، ساده و قابل به یاد ماندن باشد.

باید بدانید به چه چیزی، چگونه و چرا پاسخ می‌دهید. ارائه شما نباید اصطلاحات خاص و فنی مربوط به صنعت خاصی را داشته باشد مگر آنکه بدانید سرمایه گذاری که در مقابل او ارائه را انجام می‌دهید پیش‌زمینه آن صنعت را دارد. خودتان را معرفی کنید؛ پس از آن مسئله‌ای که می‌خواهید برای مشتری خود حل کنید را مشخص کنید. سپس راه حلی که برای این مسئله دارید را ارائه کنید و به یاد داشته باشید که همه این موارد را باید در ۲ یا ۳ جمله بگنجانید.

مسئله را شرح دهید

مسئله بهانه‌ای برای ارزش‌آفرینی شماست. سعی کنید مسئله‌ای که استارت‌آپ شما توان حل کردن آن را دارد به خوبی برای سرمایه‌گذار شرح دهید تا او به ارزش استارت‌آپ شما پی ببرد. این قسمت از ارائه شما می‌تواند بسیار تعیین‌کننده باشد.

بیان راه حل

باید مشخص کنید که راه حل شما چگونه به نیازهای عاطفی، نیاز به تکامل و قدرت انسان‌ها پاسخ می‌دهد. با داشتن این ذهنیت، تمامی ارائه‌های خوب باید نشان دهند که چگونه یک راه حل می‌تواند مشتری را راضی کند. همچنین باید نشان دهید که محصول یا سرویس شما چه تفاوتی با محصولات موجود دارد. اگر تفاوتی وجود ندارد، متن را طوری تغییر دهید که محصول شما متفاوت دیده شود.

قسمت پیشین:

قسمت سی‌ و هشتم

برچسب‌ها: استارت‌آپ؛ صفرکیلومترجذب سرمایهارائه استارت‌آپسرمایه‌گذارارائه آسانسوری
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی است. او از سال ۱۳۹۳ به عنوان دبیر باشگاه‌های مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد انتخاب شده و تاکنون نشریات وگروه‌های دانشجویی زیادی را در این رشته سامان بخشیده است. او هم‌اکنون رهبری استارت‌آپ MacZooo mirror را به‌ عهده دارد.