برنامه‌ریزی امور مالی؛ جاده‌ای به‌سوی موفقیت و پایداری کسب‌وکار
تنها تولید محصول کافی نیست؛ ۸

برنامه‌ریزی امور مالی؛ جاده‌ای به‌سوی موفقیت و پایداری کسب‌وکار

توسط نیما ذبیح‌اله‌زاده | ۱۳۹۶/۰۵/۱۷ - ۰۹:۰۰ | ۴ دقیقه

مدیریت امور مالی یکی از پیچیده‌ترین و دشوار‌ترین فرایندهای ضروری در یک استارت‌آپ است و رابطه مستقیمی با موفقیت کسب‌وکار دارد.

نوپانا: داشتن ایده ساخت محصول، اپلیکیشن یا وب‌سایت برای راه‌اندازی، توسعه و حفظ یک کسب‌وکار به‌تنهایی کافی نیست. برای شروع کسب‌وکار خود می‌توانید از ابزارهای فناورانه و رسانه‌های اجتماعی استفاده کنید. همچنین توجه به مسائلی مانند توسعه محصول، بازاریابی و موقعیت آینده شرکت‌تان در بازار ضروری است؛ زیرا این موارد بر نحوه عملکرد شرکت شما اثر دارد.

بعد از تجزیه‌وتحلیل و مرور مسائلی که به آنها اشاره کردیم، مهم‌ترین موضوعی که باید درباره آن فکر کنید، فرآیند‌های مالی و حسابداری است. شما به‌عنوان یک کارآفرین برای رشد کسب‌وکارتان، باید برخی اصول اولیه مربوط به امور مالی را بدانید؛ حتی اگر در زمینه امور مالی، از قبل متخصص نیستید.

عامل مهمی که تاثیر زیادی در موفقیت یک کسب‌وکار دارد، برنامه‌ریزی درست امور مالی آن است. در ادامه، نکات مهمی که در زمینه امور مالی باید در نظر داشته باشید را مرور می‌کنیم:

تراکنش‌های جاری را جدی بگیرید

در بیشتر مواقع، جریان نقدی شرکت نادیده گرفته می‌شود و افراد روی درآمد خالص و روش‌های افزایش آن در طول زمان تمرکز می‌کنند. برای بسیاری از شرکت‌های کوچک، جریان نقدی مهم‌تر از درآمد است. قبض‌ها، حقوق کارمندان و هزینه لازم برای تامین‌کنندگان با جریان‌های نقدی شرکت پرداخت می‌شوند. اگر تراکنش‌های مالی شما افت پیدا کنند، توان پرداختی خود را از دست خواهید داد.

وام یک ابزار است

وام یک ابزار است که می‌تواند به شما کمک کند؛ اما مانند هر ابزار دیگری باید بدانید چه کاری انجام دهید تا بیش‌ترین استفاده را از وام داشته باشید. با یک متخصص امور مالی مشورت کنید و در مواقع غیر ضروری از آن استفاده نکنید.

‌برای امور مالی شرکت برنامه‌ریزی کنید

برای راه‌اندازی، رشد و پایداری یک شرکت باید از همه مسائل شرکت مطلع باشید و همیشه سعی کنید یک قدم جلوتر از رقبا باشید. مانند همه مسائل مربوط به شرکت، باید زمانی را برای برنامه‌ریزی امور مالی نیز در نظر بگیرید. جریان‌های مالی ورودی و خروجی شرکت را با توجه به تغییرات بازار پیش‌بینی کنید.

کسب‌وکارهای مختلف، پیچیدگی‌ها و نکات متفاوتی دارند. سعی کنید همیشه با یک متخصص امورمالی مشورت کنید.

(همچنین بخوانید: چگونه سرمایه شروع استارت‌آپ را تامین کنیم؟)

برچسب‌ها: مدیریت مالیامور مالیکسب‌و‌کاراستارت‌آپمدیریتmanagementBusiness
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی است. او از سال ۱۳۹۳ به عنوان دبیر باشگاه‌های مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد انتخاب شده و تاکنون نشریات وگروه‌های دانشجویی زیادی را در این رشته سامان بخشیده است. او هم‌اکنون رهبری استارت‌آپ MacZooo mirror را به‌ عهده دارد.