از انگشتری که حرف می‌زند تا کیف پول‌های مجازی
۵+۱ استارت‌آپی؛ قسمت ۵ ۸

از انگشتری که حرف می‌زند تا کیف پول‌های مجازی

توسط نیما ذبیح‌اله‌زاده | ۱۳۹۶/۰۵/۰۱ - ۱۰:۰۰ | ۶ دقیقه

پنج به اضافه يك، گزارشي است كه در آن به معرفي و تحلیل ٥ استارت‌آپ برتر خارجی و یک استارت‌آپ برجسته ایرانی پرداخته می‌شود.

نوپانا: در گزارش پنج به اضافه یک این هفته، به سراغ استارت‌آپ اورای (ORii) که در زمینه تولید گجت‌های پوشیدنی فعالیت می‌کند، رفتیم. همین‌طور به بررسی استارت‌آپ لوگوپونی (Logopony) که در حوزه طراحی لوگو به صورت آنلاین فعال است می‌پردازیم. در ادامه، با استارت‌آپ منتسپات (Mentspot)، گریزی به کاربرد استارت‌آپ‌ها در حوزه درخواست خدمات مشاوره‌ای می‌زنیم. همچنین قصد داریم شما را با استارت‌آپ گلنس‌کلاک (Glance Clock) که محصول آن یک ساعت دیواری هوشمند است، بیشتر آشنا کنیم.

در پایان به بررسی استارت‌آپ ایرانی مانیکس و کسب‌وکار مشابه ‌آن به نام بنک (Banq) که در زمینه فین‌تک فعال هستند، می‌پردازیم. با پنج به اضافه یک این هفته همراه باشید:

۱. اورای، انگشتری که دستیار صوتی شماست

اورای انگشتر هوشمندی است که به دستیار صوتی مجهز شده است. همچنین این انگشتر توانایی همگام شدن با دیگر دستیاران صوتی و موتورهای پردازش صوت مانند سیری و گوگل را دارد. از امکانات دیگر این انگشتر می‌توان به تکنولوژی هدایت استخوانی صدا، اشاره کرد. اورای به کمک این تکنولوژی صدا را از طریق استخوان انگشتتان به گوشتان منتقل می‌کند و هیچ صدایی به بیرون درز نمی‌کند. تکنولوژی هدایت استخوانی به شما این امکان را می‌دهد که در محیط های پر سروصدا به راحتی پیام‌های صوتی خود را گوش دهید.

۲. لوگوپونی، ساخت لوگو در بستر اینترنت را برای شما آسان‌تر می‌کند

لوگوپونی یک اپلیکیشن در بستر اینترنت است که ساخت لوگو را برای شما راحت‌تر و سریع‌تر می‌کند. از امکانات این اپلیکیشن می‌توان به قالب‌های قابل ویرایش، بیش از ۱۵۰ هزار شکل برای انتخاب و استفاده آسان اشاره کرد. در این اپلیکیشن تمامی امکانات سفارشی‌سازی لوگو به صورت رایگان در دسترس است.

۳. با منتسپات، به‌راحتی با مشاوران خود در ارتباط باشید

همه ما با چالش‌های روزمره مختلفی در زمینه‌های کار، خانواده و تحصیل روبه‌رو هستیم و بهتر است در این مسیر پرپیچ و خم از مشاوره افراد کاردان بهره‌مند شویم. استارت‌آپ منتسپات پلتفرمی طراحی کرده است که به افراد کمک می‌کند تا تنها با چند کلیک، با مشاوران مورد نظر خود ارتباط برقرار کنند.

۴. گلنس‌کلاک، ساعت دیواری هوشمندی که به تلفن همراه شما متصل است

گلنس‌کلاک ساعت دیواری هوشمندی را طراحی کرده است که به اپلیکیشن‌های موردعلاقه شما، گجت‌ها، لوازم هوشمند منزل و پوشیدنی‌های ورزشی متصل می‌شود و در زمان مناسب، اطلاعات مورد نیاز شما را نشان می‌دهد.

برای مثال، نمایش تاریخ ملاقات‌ و مناسبت‌ها به کمک تقویم گوگل، نمایش دمای هوا قبل از ترک منزل، یادآوری تولد دوستان و انگیزه دادن برای رسیدن به اهداف‌تان به کمک نمایش فرآیند پیشرفت شما، از جمله اطلاعاتی است که این ساعت به نمایش‌ می‌گذارد.

۵. بنک، حسابداری شخصی شما را بر عهده می‌گیرد

استارت‌آپ بنک پلتفرمی برای پرداخت‌های چندگانه طراحی کرده است. بنک به شما این امکان را می‌دهد که تمامی پرداخت‌ها و دریافت‌های خود را مدیریت کنید. بنک در کنار گزینه‌های واریز و دریافت پول، حسابداری شخصی شما را نیز به عهده می‌گیرد و سررسید بدهی‌ها و بستانکاری‌ها را به شما یادآوری می‌کند.

۵+۱. مانیکس، شما را از همراه داشتن پول نقد بی‌نیاز می‌کند

استارت‌آپ فین‌تکی مانیکس در زمینه پرداخت‌های فرد ‌به ‌فرد (Peer-to-Peer) درحال فعالیت است. با استفاده از اپلیکیشن مانیکس به طور کامل از همراه داشتن پول نقد بی‌نیاز می‌شوید.

شما به کمک این اپلیکیشن می‌توانید کرایه تاکسی خود را پرداخت کنید، از بوتیک‌ها خرید کنید و یا به حساب دوستان خود بدون دانستن شماره کارت و یا شماره حسابشان پول واریز کنید. تمامی این امکانات در بستری کاملا امن انجام می‌گیرند.

مانیکس خدمات دیگری شامل خرید شارژ، پرداخت قبض، پرداخت خلافی، طرح ترافیک و استعلام ریز جرائم را نیز به کاربران خود ارائه می‌دهد.

قسمت‌های دیگر ۱+۵ را بخوانید:

قسمت ۱- از پی‌پینگ رفع فیلتر شده تا استارت‌آپی که بانکدار شد

قسمت ۲- از هوش مصنوعی در بستر اینترنت تا دفتر کار همراه استارت‌آپ‌ها

قسمت ۳- از مدیریت پروژه در بستر اینترنت تا تحولی بزرگ در نظام آموزشی

قسمت ۴- از پرداخت با اثر انگشت تا درخواست مشاوره‌های حقوقی

برچسب‌ها: ORiiLogoponyMentspotBanqGlance Clockمانیکساستارت‌آپپیشتازانایرانجهانمعرفی استارت‌آپ
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی است. او از سال ۱۳۹۳ به عنوان دبیر باشگاه‌های مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد انتخاب شده و تاکنون نشریات وگروه‌های دانشجویی زیادی را در این رشته سامان بخشیده است. او هم‌اکنون رهبری استارت‌آپ MacZooo mirror را به‌ عهده دارد.