فاکسکان قصد دارد با همکاری شرکت‌هایی فراتر از اپل، بزرگترین شرکت فناوری چین شود
فاکسکان اکنون در فهرست بورس اوراق بهادار شانگهای قرار دارد: ۶

فاکسکان قصد دارد با همکاری شرکت‌هایی فراتر از اپل، بزرگترین شرکت فناوری چین شود

توسط نیما ذبیح‌اله‌زاده | ۱۳۹۷/۰۳/۲۱ - ۱۱:۲۷ | ۴ دقیقه

فاکسکان با تغییر استراتژی و همکاری با شرکت‌هایی فراتر از اپل، قصد دارد تبدیل به بزرگترین شرکت فناوری چین شود.

نوپانا: فاکسکان یکی از شرکت‌های اصلی مونتاژکننده گوشی‌های آیفون اپل است که اخیرا برنامه‌های جدیدی در راستای طرح توسعه‌ی شرکت دنبال می‌کند. ظاهرا فاکسکان تصمیمی انقلابی گرفته است و قصد دارد وابستگی کمتری به کوپرتینویی‌ها داشته باشد تا بتواند عرصه‌های جدیدی از رشد و توسعه را تجربه کند. 

سهام شرکت تایوانی، با واحد تولید هوشمند و بخش محاسبات ابری آن به نام  Foxconn Industrial Internet (FII)در بازار بورس عرضه شد. فاکسکان اکنون در فهرست بورس اوراق بهادار شانگهای قرار دارد و به گزارش بلومبرگ، ارزش سهام آن خیلی سریع افزایش یافت تا به ارزشمندترین شرکت چین تبدیل شود. ارزش سهام فاکسکان با رشد حداکثری ۴۴ درصدی به ۳.۰۹ دلار (۱۹.۸۳ یوان) افزایش یافت و ارزش بازار شرکت FII به بیش از ۶۱ میلیارد دلار (۳۹۰ میلیارد یوان) رسید. فاکسکان از سال ۲۰۱۵ توانسته است ۴.۲۲ میلیارد دلار (۲۷.۱ میلیارد یوان) سرمایه خود را افزایش دهد و با عبور از سد شرکت Hangzhou Hikvision Digital Technology Co، به ارزشمندترین شرکت فناوری چینی ثبت‌شده در بورس اوراق بهادار شانگهای بدل شود. 

فاکسکان / Foxconnبورس برای افزایش قیمت سهام محدودیت ۴۴ درصدی تعیین کرده است تا بازار دچار بحران نشود. اگر این محدودیت قانونی وجود نداشت، چه بسا ممکن بود ارزش سهام فاکسکان از این رقم هم بالاتر رود. ظاهرا تعداد سهام درخواستی، ۲۹۰ برابر میزان تعیین‌شده بوده است.

شرکت FII برای فرآیند مونتاژ از ربات‌های مختلفی استفاده کند. یکی از این ربات‌های معروف و شناخته‌شده فاکسکان، بازوی مکانیکی فاکس‌بات (Foxbot) نام دارد. فاکس‌بات در مونتاژ محصولات اپل در خط تولید کاملا اتوماتیک به کار گرفته می‌شود. فاکسکان گام‌های بلندی در مسیر اتوماسیون کامل خط تولید برداشته است و به این روند ادامه می‌دهد.

تحلیلگران معتقدند فاکسکان در مسیر خود موفق خواهد شد. دلیل اصلی موفقیت فاکسکان، اعتماد شرکت به تری گو، مدیرعامل فاکسکان و همکاری استراتژیک این شرکت با شرکت‌های تجارت الکترونیک علی بابا، بایدو و ارائه‌دهندگان خدمات آنلاین همچون تنسنت است. 

برچسب‌ها: چینتنسنتفاکسکاناپل
به اشتراک بگذارید: تلگرام توییتر لینکدین لینک کوتاه:

درباره نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده

نیما ذبیح‌اله‌زاده، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی است. او از سال ۱۳۹۳ به عنوان دبیر باشگاه‌های مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد انتخاب شده و تاکنون نشریات وگروه‌های دانشجویی زیادی را در این رشته سامان بخشیده است. او هم‌اکنون رهبری استارت‌آپ MacZooo mirror را به‌ عهده دارد.